Ubytování ve městě San Demetrio neʼ Vestini

Město San Demetrio neʼ Vestini se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě San Demetrio neʼ Vestini nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Demetrio neʼ Vestini

Casa Vacanze Boutique House Casa Mimo
Casa Vacanze Boutique House Casa Mimo

10 / 10 (1 hodnocení)

S patiem s výhledem do zahrady, zahradou a terasou, Casa Vacanze Boutique House Casa Mimo se nachází v San Demetrio neʼ Vestini, poblíž Cardabello a 24 km od pevnosti Rocca Calascio.Nemovitost byla postavena v roce 2006 a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Residenza Cappelli - Case Vacanze
Residenza Cappelli - Case Vacanze

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Residenza Cappelli - Case Vacanze nabízí ubytování v San Demetrio neʼ Vestini, 26 km od pevnosti Rocca Calascio a 30 km od Campo Felice-Rocca di Cambio.Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště.

VILLA PORRELLI rooms & spa suite
VILLA PORRELLI rooms & spa suite

9,8 / 10 (29 hodnocení)

VILLA PORRELLI rooms \u0026 spa suite se nachází v San Demetrio neʼ Vestini, 26 km od pevnosti Rocca Calascio, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a bezplatné soukromé parkoviště.

Residenza Cappelli - Affittacamere
Residenza Cappelli - Affittacamere

9,7 / 10 (120 hodnocení)

Residenza Cappelli - Affittacamere se nachází v San Demetrio neʼ Vestini, 26 km od pevnosti Rocca Calascio, a nabízí ubytování se zahradou, soukromým parkovištěm a terasou.Mezi zařízení v tomto hotelu patří turistické informace, úschovna zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.Penzion má rodinné pokoje.

Alloggi Agrituristici Antica Dimora
Alloggi Agrituristici Antica Dimora

9,2 / 10 (86 hodnocení)

Alloggi Agrituristici Antica Dimora se nachází 24 km od pevnosti Rocca Calascio a 30 km od Campo Felice-Rocca di Cambio v San Demetrio neʼ Vestini a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a kuchyňským koutem.