Ubytování ve městě San Bernardino

Město San Bernardino se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě San Bernardino nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Bernardino

Cà di Dome Appartamento vista mare
Cà di Dome Appartamento vista mare

9,7 / 10 (51 hodnocení)

Cà di Dome Appartamento vista mare se nachází v San Bernardinu a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a cyklistice.

Cà di Dome 2 Appartamento vista mare
Cà di Dome 2 Appartamento vista mare

9,7 / 10 (22 hodnocení)

Cà di Dome 2 s výhledem na moře Appartamento vista mare se nachází v San Bernardinu, 22 km od hradu sv. Jiří a 49 km od kongresového centra Carrara. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa vacanze Osvaldo
Casa vacanze Osvaldo

9,5 / 10 (98 hodnocení)

Casa vacanze Osvaldo se nachází v San Bernardinu, 22 km od hradu sv. Jiří a 49 km od kongresového centra Carrara. Nabízí zahradu a výhled na moře. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.

Incanto
Incanto

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Incanto se nachází 23 km od hradu sv. Jiří a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Seroa 1
Seroa 1

Seroa 1 se nachází asi 24 km od hradu sv. Jiří a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Guvano je vzdálená 2,9 km a pláž Vernazza 3 km.

Corniglia - San Bernardino WiFi
Corniglia - San Bernardino WiFi

8,5 / 10 (35 hodnocení)

Corniglia - San Bernardino Wi-Fi se nachází v San Bernardinu, 550 metrů od pláže Guvano, a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí výhled do zahrady a na moře a je vzdálen 1,4 km od pláže Corniglia.

☆Walk and Relax Retreat☆FamilyCouple on 5 TERRE
☆Walk and Relax Retreat☆FamilyCouple on 5 TERRE

7,5 / 10 (4 hodnocení)

Toto ubytování se nachází v San Bernardinu a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.