Ubytování ve městě Rocca Priora

Město Rocca Priora se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Rocca Priora nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rocca Priora

Guest house
Guest house

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Penzion Guest house se nachází v obci Rocca Priora, 17 km od univerzity Tor Vergata, a nabízí sdílený lounge, bezplatné soukromé parkoviště, zahradu a terasu. Ubytování je vzdálené přibližně 19 km od stanice metra Anagnina, 26 km od stanice metra Ponte Lungo a nabízí bezplatné Wi-Fi. Penzion má rodinné pokoje.

B&B Viale dei Pini
B&B Viale dei Pini

8,4 / 10 (11 hodnocení)

B&B Viale dei Pini se nachází 4 minuty jízdy od Rocca Priora a nabízí zahradu s grilem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Locazione Turistica Villa Cicci
Locazione Turistica Villa Cicci

7,5 / 10 (6 hodnocení)

Locazione Turistica Villa Cicci se nachází v obci Rocca Priora a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Ubytování je vzdálené 17 km od univerzity Tor Vergata a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Valle Moretta B&B
Valle Moretta B&B

5 / 10 (45 hodnocení)

Valle Moretta B&B se nachází v obci Rocca Priora v regionu Lazio, 21 km od univerzity Tor Vergata. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.