Ubytování ve městě Resia

Město Resia se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Resia nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Resia

Seehotel Panorama Relax
Seehotel Panorama Relax

9,4 / 10 (256 hodnocení)

Seehotel se nachází přímo na břehu jezera Resia, které je známé svou ponořenou kostelní věží ze 14. století, a nabízí moderní a elegantní pokoje s výhledem na jezero a bezplatné wellness centrum. Nabízí zařízenou zahradu, panoramatickou restauraci a posilovnu.

Haus Lechthaler
Haus Lechthaler

9,4 / 10 (33 hodnocení)

Haus Lechthaler se nachází v Resii, 2,8 km od jezera Resia, a nabízí výhled na jezero, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Appartement Prieth
Appartement Prieth

9,2 / 10 (136 hodnocení)

Appartement Prieth se nachází obci Resia, 10 minut chůze od jezera Resia, kde se můžete věnovat windsurfingu. Apartmány jsou zařízené v moderním alpském stylu a mají balkon s výhledem na hory nebo jezero.

Aktiv Hotel Edelweiss
Aktiv Hotel Edelweiss

9,1 / 10 (355 hodnocení)

Hotel Edelweiss se nachází v centru Resie a nabízí pokoje v alpském stylu, obchody se suvenýry a šperky a výhled na jezero v dálce. Nabízí 2 sauny zdarma a restauraci, která podává jihotyrolskou kuchyni.

Pension Apartment Erna
Pension Apartment Erna

9 / 10 (262 hodnocení)

Pension Apartment Erna se nachází v Resii v regionu Trentino Alto Adige a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, bezplatným soukromým parkovištěm a vstupem do turecké lázně.

e d e n Boutique Hotel am See - Südtirol Reschensee
e d e n Boutique Hotel am See - Südtirol Reschensee

9 / 10 (44 hodnocení)

e d e n Boutique Hotel am See - Südtirol Reschensee, který se nachází v obci Resia, spojuje moderní architekturu s tradičními materiály.prvky a nabízí wellness centrum s panoramatickou saunou a relaxační zónou.

Hotel Am Reschensee
Hotel Am Reschensee

8,8 / 10 (148 hodnocení)

Hotel Am Reschensee se nachází v Resii, 2,7 km od jezera Resia, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a zahradu. Ubytování se nachází 32 km od lázní Public Health Bath - Hot Spring a 46 km od Ortleru. Nabízí prodej skipasů a lyžárnu. Nabízí hammam, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a rodinné pokoje.

Reschnerhof
Reschnerhof

8,7 / 10 (171 hodnocení)

Reschnerhof se nachází 300 metrů od jezera Campanile a jen 2 minuty chůze od autobusové zastávky, odkud jezdí spoje do 1 km vzdáleného lyžařského areálu Belpiano. Parkování je zdarma a restaurace podává italskou, švýcarskou a tyrolskou kuchyni.

Hotel Zum Mohren
Hotel Zum Mohren

8,6 / 10 (81 hodnocení)

Hotel Zum Mohren se nachází u jezera Reschen v Jižním Tyrolsku. Nabízí bezplatné Wi-Fi, neplacené soukromé parkoviště a wellness centrum s bazénem a saunou. Hotel se nachází 1 km od sjezdovek.

Hotel Panorama 2000
Hotel Panorama 2000

8,4 / 10 (169 hodnocení)

Hotel Panorama 2000 se nachází v Resii, 3,4 km od jezera Resia, a nabízí bar, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a zahradu. Ubytování se nachází 32 km od termálních lázní a 47 km od Ortleru. Nabízí prodej skipasů a lyžárnu. Nabízí wellness centrum, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a rodinné pokoje.