Ubytování ve městě Re

Město Re se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Re nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Re

Un bagno nel bosco - Moderno Chalet
Un bagno nel bosco - Moderno Chalet

10 / 10 (3 hodnocení)

Un bagno nel bosco - Moderno Chalet se nachází v Reanu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Sotto i coppi
Sotto i coppi

10 / 10 (1 hodnocení)

Sotto i coppi se nachází v Refrancore, 14 km od Asti, a nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi.

Trattoria Bar Pace
Trattoria Bar Pace

8,9 / 10 (170 hodnocení)

Trattoria Bar Pace se nachází v Re, 26 km od golfového klubu Patriziale Ascona. Nabízí ubytování s restaurací, neplacené soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Nabízí pokojovou službu, bezplatnou kyvadlovou dopravu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na skleničku si můžete zajít do snack baru.

EL CAVAJER agriturismo-b&b
EL CAVAJER agriturismo-b&b

8,8 / 10 (33 hodnocení)

El Cavajer je statek z 19. století, který se nachází v klidné vesnici Flesie, v blízkosti Ravello a Saluzzo. Nabízí bezplatné parkování, prostorné pokoje a snídani formou bufetu s piemontskými specialitami.

Casa indipendente con camino e mansarda.
Casa indipendente con camino e mansarda.

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa indipendente con camino e mansarda má výhled do zahrady. Nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 26 km od golfového klubu Patriziale Ascona. Ubytování má balkon a výhled na město.

Boulevard 900
Boulevard 900

7,7 / 10 (136 hodnocení)

Boulevard 900 se nachází v Revellu, 14 km od hradu Castello della Manta a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Některé pokoje mají balkon s výhledem do zahrady.