Ubytování ve městě Quattro Castella

Město Quattro Castella se nachází v regionu Emilia-Romagna ve státě Itálie. Celkově ve městě Quattro Castella nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quattro Castella

Quattrocolli B&B
Quattrocolli B&B

9,4 / 10 (170 hodnocení)

Quattrocolli B&B se nachází v bývalém statku, 2 km od Quattro Castella, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. V zahradě jsou židle a stoly.

Parco di Montebello
Parco di Montebello

9,1 / 10 (133 hodnocení)

Parco di Montebello se nachází v Quattro Castella, 32 km od vlakového nádraží Parma a 49 km od nádraží Modena. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a společným salonkem.

Appartamento Quattrocolli
Appartamento Quattrocolli

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Appartamento Quattrocolli se nachází v Quattro Castella a nabízí sdílený lounge, zahradu a terasu. Ubytování je vzdálené 16 km od města Reggio Emilia a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Locanda Ca' Matilde
Locanda Ca' Matilde

8,6 / 10 (59 hodnocení)

Locanda Ca' Matilde je elegantní venkovská vila, která se nachází na venkově regionu Emilia-Romagna. Nabízí prostorné pokoje s bezplatným Wi-Fi a restauraci oceněnou hvězdičkou Michelin, která podává regionální speciality.

Hotel La Maddalena
Hotel La Maddalena

8,5 / 10 (39 hodnocení)

Hotel La Maddalena se nachází v historickém centru Quattro Castella a nabízí bezplatné připojení k internetu a klimatizované pokoje s TV s plochou obrazovkou. Vlakové nádraží Piazzola je vzdálené 2,5 km.