Ubytování ve městě Povoletto

Město Povoletto se nachází v regionu Friuli Venezia Giulia ve státě Itálie. Celkově ve městě Povoletto nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Povoletto

Locazione Turistica Domus Magna-4
Locazione Turistica Domus Magna-4

10 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Domus Magna-4 nabízí ubytování v Povolettu, 39 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village a 8,1 km od Rizzola. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 14 km od stadionu Friuli a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Locazione Turistica Domus Magna-1
Locazione Turistica Domus Magna-1

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází 39 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village, 42 km od Fiere Gorizia a 8,1 km od Rizzola. Locazione Turistica Domus Magna-1 nabízí ubytování v obci Povoletto. 14 km od stadionu Friuli. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Alc&cE' alloggio agrituristico
Alc&cE' alloggio agrituristico

9,4 / 10 (96 hodnocení)

Alc&cE' je zrekonstruovaná vila ze 16. století v Povolettu, 50 metrů od hlavního náměstí. Nabízí prostorné barevné pokoje, zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Agriturismo Cjargnei
Agriturismo Cjargnei

9,4 / 10 (72 hodnocení)

Agriturismo Cjargnei nabízí zahradu, sluneční terasu a ubytování ve venkovském stylu s bezplatnou půjčovnou jízdních kol. Nachází se v centru města Povoletto a má lázně s tureckou lázní, saunou a relaxační částí.

Locazione Turistica Domus Magna-3
Locazione Turistica Domus Magna-3

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Locazione Turistica Domus Magna-3 se nachází v Povolettu, 39 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village a 8,1 km od Rizzola. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 14 km od stadionu Friuli a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

AGRITURISMO DA LAURA
AGRITURISMO DA LAURA

9,1 / 10 (102 hodnocení)

AGRITURISMO DA LAURA se nachází 15 km od stadionu Friuli a nabízí ubytování, restauraci, bar, sdílený lounge a zahradu. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Oasi Picolit
Oasi Picolit

8,8 / 10 (50 hodnocení)

Oasi Picolit se nachází v Povolettu a nabízí výhled do zahrady, sdílený lounge, zahradu a terasu. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Agriturismo Clochiatti
Agriturismo Clochiatti

8,7 / 10 (44 hodnocení)

Agriturismo Clochiatti se nachází v obci Povoletto a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.