Ubytování ve městě Postal

Město Postal se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Postal nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Postal

Innerbachlerhof - Mut
Innerbachlerhof - Mut

10 / 10 (3 hodnocení)

Innerbachlerhof - Mut se nachází v obci Postal a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na hory. 43 km od obce Selva di Val Gardena. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Innerbachlerhof - Laugen
Innerbachlerhof - Laugen

10 / 10 (1 hodnocení)

Innerbachlerhof - Laugen se nachází v obci Postal a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na hory. 43 km od obce Selva di Val Gardena. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Penthouse I CIPRESSI
Penthouse I CIPRESSI

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Penthouse I CIPRESSI se nachází v poště a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Hotel Muchele
Hotel Muchele

9,3 / 10 (64 hodnocení)

Hotel Muchele se nachází 5 km od Merana a nabízí 2 restaurace, z nichž každá má terasu s panoramatickým výhledem na hory. Nabízí bezplatné Wi-Fi, lázně a prostorné pokoje.

Feldererhof
Feldererhof

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Feldererhof se nachází 500 metrů od centra města Postal a nabízí apartmány v alpském stylu s balkonem s výhledem na hory. Má velkou zahradu s ovocnými stromy a grilem a je vzdálen 2 km od Lany.

Hotel Garni Günther
Hotel Garni Günther

9 / 10 (508 hodnocení)

Günther se nachází v obci Postal, 5 km jižně od Merana, a nabízí vyhřívaný venkovní bazén a lázně. Nabízí panoramatický výhled na pohoří Texel Group a moderní pokoje, z nichž většina má dřevěné podlahy.

Hotel Förstlerhof
Hotel Förstlerhof

8,5 / 10 (597 hodnocení)

Förstlerhof je vynikající 3hvězdičkový hotel s venkovním bazénem, bezplatným wellness centrem a restaurací s terasou. Dvacet metrů od hotelu zastavuje autobus do měst Merano a Bolzano.