Ubytování ve městě Portogruaro

Město Portogruaro se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Portogruaro nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Portogruaro

Atelier
Atelier

9,4 / 10 (98 hodnocení)

Atelier se nachází v Portogruaru, 24 km od Archeologického mořského muzea Caorle, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Valentino
Valentino

8,9 / 10 (212 hodnocení)

Valentino nabízí pěkně zařízené pokoje s bezplatným Wi-Fi. přímo v centru Portogruara. Všechny pokoje mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu.

Damabianca
Damabianca

8,9 / 10 (157 hodnocení)

Damabianca se nachází ve městě Portogruaro, 24 km od archeologického mořského muzea Caorle, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Ubytování je vzdálené 25 km od aquaparku Aquafollie, 26 km od katedrály Duomo Caorle a nabízí bezplatné Wi-Fi. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Hotel Residence Portus
Hotel Residence Portus

8,8 / 10 (249 hodnocení)

Hotel Residence Portus se nachází v Portogruaru, 23 km od archeologického mořského muzea Caorle, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 24 km od aquaparku Aquafollie, 25 km od katedrály Duomo Caorle a 25 km od svatyně Madonna dell'Angelo. Hotel nabízí rodinné pokoje.

B&B ViaCavourSei
B&B ViaCavourSei

8,7 / 10 (112 hodnocení)

B&B ViaCavourSei sídlí v budově ze 16. století v historickém centru města Portogruaro, jen 1 km od vlakového nádraží Portogruaro Caorle. Nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a klimatizací.

Hotel Spessotto
Hotel Spessotto

8,6 / 10 (651 hodnocení)

Hotel Spessotto se nachází v historickém centru města Portogruaro, 5 minut jízdy autem od dálnice A4, a nabízí bezplatné parkoviště i bezplatná jízdní kola.

Hotel Sport
Hotel Sport

8,4 / 10 (46 hodnocení)

Hotel Sport se nachází 10 minut chůze od nádraží Portogruaro-Caorle. Nabízí bezplatné Wi-Fi a jednoduše zařízené pokoje s klimatizací, LCD TV a koupelnou.

Albergo La Meridiana
Albergo La Meridiana

8,4 / 10 (40 hodnocení)

Albergo La Meridiana se nachází v Portogruaru a nabízí zahradu, terasu a klasické ubytování. Hotel má bar a nachází se před hlavním nádražím Portogruaro.

Dreon B&B
Dreon B&B

6,7 / 10 (134 hodnocení)

Dreon B&B and Apartments se nachází ve městě Fossalta di Portogruaro a nabízí zahradu. Ubytování je zařízené v klasickém stylu a stojí 200 metrů od autobusové zastávky se spoji do Bibione a Portogruaro.