Ubytování ve městě Popoli

Město Popoli se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Popoli nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Popoli

Charme in Perillis
Charme in Perillis

9,6 / 10 (534 hodnocení)

Charme in Perillis se nachází v Popoli, 46 km od národního parku Majella a 31 km od pevnosti Rocca Calascio.Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi.

San Calisto camere con vigna
San Calisto camere con vigna

9,6 / 10 (13 hodnocení)

San Calisto camere con vigna se nachází 41 km od národního parku Majella a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

BellaVista
BellaVista

8,9 / 10 (489 hodnocení)

BellaVista nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Popoli, pouhých 50 metrů od lázeňského centra Popoli Thermae. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.

Dimora Pizzone
Dimora Pizzone

8,5 / 10 (19 hodnocení)

Dimora Pizzone se nachází v Popoli, 39 km od národního parku Majella a 34 km od pevnosti Rocca Calascio. Nabízí ubytování s TV s plochou obrazovkou. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště.

Hotel Tre Monti
Hotel Tre Monti

8,3 / 10 (468 hodnocení)

Hotel Tre Monti se nachází v národním parku Majella a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách, zahradu a restauraci. Denně se podává italská snídaně s teplými nápoji, džusy a pečivem.