Ubytování ve městě Pietraviva

Město Pietraviva se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Pietraviva nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pietraviva

Il Tasso
Il Tasso

9,4 / 10 (33 hodnocení)

Il Tasso se nachází v obci Pietraviva, 31 km od náměstí Piazza del Campo a 36 km od náměstí Piazza Grande. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Budova byla postavena v roce 2018 a je vzdálená 47 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet. Výhled směřuje do zahrady.

Agriturismo LeGi
Agriturismo LeGi

9,3 / 10 (12 hodnocení)

Agriturismo LeGi se nachází v obci Pietraviva, 32 km od náměstí Piazza del Campo a 37 km od náměstí Piazza Grande. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. K dispozici je také vířivka.

Villa Miravalle
Villa Miravalle

Villa Miravalle se nachází v obci Pietraviva a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a zahradu. 26 km od Arezza. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Authentic farm holiday with swimming pool pizza oven spacious garden and private terrace
Authentic farm holiday with swimming pool pizza oven spacious garden and private terrace

1 / 10 (1 hodnocení)

Authentic farm holiday with swimming pool pizza oven spacious garden and private terrace se nachází v obci Pietraviva, 32 km od náměstí Piazza del Campo, 34 km od náměstí Piazza Grande a 45 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.