Ubytování ve městě Pianella

Město Pianella se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Pianella nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pianella

Villa Leone
Villa Leone

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Leone se nachází přibližně 19 km od vlakového nádraží Pescara a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. 19 km od domu Gabriele D'Annunzio. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Olga
Casa Olga

9,4 / 10 (30 hodnocení)

Casa Olga se nachází v obci Pianella. Ubytování je vzdálené 16 km od Montesilvana a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa L'Anfora B&B
Villa L'Anfora B&B

8,3 / 10 (30 hodnocení)

Villa L'Anfora B&B se nachází v obci Pianella, 27 km od domu Gabriela D'Annunzia a 28 km od vlakového nádraží Pescara. Nabízí ubytování se zahradou a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování se nachází 28 km od autobusového nádraží Pescara, 29 km od přístavu Pescara a 30 km od La Pineta. Některé pokoje mají terasu s výhledem do zahrady.

Agriturismo Via del Campo
Agriturismo Via del Campo

7,3 / 10 (20 hodnocení)

Agriturismo Via del Campo se nachází 17 km od vlakového nádraží Pescara a nabízí ubytování s restaurací, bezplatnou půjčovnu kol a nepřetržitě otevřenou recepci. Na farmě je zdarma k dispozici Wi-Fi a soukromé parkoviště.