Ubytování ve městě Pfelders

Město Pfelders se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Pfelders nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pfelders

Ferienhaus Maria Arnika
Ferienhaus Maria Arnika

10 / 10 (2 hodnocení)

Ferienhaus Maria Arnika se nachází v obci Pfelders a nabízí ubytování s balkonem. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Seppnerhof Ferienwohnung Enzian
Seppnerhof Ferienwohnung Enzian

10 / 10 (1 hodnocení)

Seppnerhof Ferienwohnung Enzian se nachází 35 km od střelného prachu - Polveriera a nabízí ubytování s výhledem na hory, balkonem a přímým přístupem na sjezdovku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a stolnímu tenisu.

Apparthotel Marteshof
Apparthotel Marteshof

9,7 / 10 (81 hodnocení)

Apparthotel Marteshof se nachází v Pfelders, 48 km od Funes, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Fewo Sonnenuntergang - Zeppichl
Fewo Sonnenuntergang - Zeppichl

9,3 / 10 (3 hodnocení)

FeWo Sonnenuntergang - Zeppichl se nachází asi 35 km od Parco Maia a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. 35 km od střelného prachu - Polveriera. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Petergut
Petergut

9,2 / 10 (26 hodnocení)

Petergut se nachází ve městě Pfelders, 36 km od střelného prachu - Polveriera, a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Thomashof
Thomashof

9,2 / 10 (23 hodnocení)

Thomashof se nachází 240 metrů od lyžařských vleků Gampen. Nabízí pokoje s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a satelitní TV s plochou obrazovkou. Dále zde najdete zahradu, lyžárnu a saunu.

Ferienhaus Maria Edelweiss
Ferienhaus Maria Edelweiss

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Ferienhaus Maria Edelweiss se nachází v obci Pfelders, 31 km od střelného prachu - Polveriera, parku Maia a parku Elizabeth. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ferienhaus Maria Schneeglöcklein
Ferienhaus Maria Schneeglöcklein

8 / 10 (2 hodnocení)

Ferienhaus Maria SCHNEEGLÖCKLEIN se nachází v obci Pfelders v regionu Trentino Alto Adige a nabízí balkon a výhled na hory. Ubytování je vzdálené 20 km od Söldenu a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Ferienwohnung Lazins
Ferienwohnung Lazins

Ferienwohnung Lazins nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 36 km od střelného prachu - Polveriera. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ferienwohnung Pfelders
Ferienwohnung Pfelders

Ferienwohnung Pfelders se nachází 36 km od střelného prachu - Polveriera a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ferienwohnung Edelweiss
Ferienwohnung Edelweiss

Ferienwohnung Edelweiss nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 36 km od střelného prachu - Polveriera. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.