Ubytování ve městě Pastrengo

Město Pastrengo se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Pastrengo nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pastrengo

Casa Magnolia
Casa Magnolia

9,8 / 10 (164 hodnocení)

Casa Magnolia se nachází v Pastrengu, 13 km od zábavního parku Gardaland a 18 km od baziliky San Zeno. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.

Residenza Pastrengo
Residenza Pastrengo

9,4 / 10 (245 hodnocení)

Residenza Pastrengo nabízí ubytování se zahradou a venkovním bazénem v obci Pastrengo. Za 5 minut od ubytování dojedete k safari parku Parco Natura Viva.

Romeo & Giulietta in bicicletta
Romeo & Giulietta in bicicletta

9,4 / 10 (38 hodnocení)

Romeo \\\\\\\\u0026 Giulietta in bicicletta se nachází v Pastrengu v Benátsku a nabízí balkon.14 km od zábavního parku Gardaland.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Padovani Relais de Charme - Adults Only
Villa Padovani Relais de Charme - Adults Only

9,3 / 10 (358 hodnocení)

Ubytování se nachází v Pastrengu, pouhých 14 km od zábavního parku Gardaland. Villa Padovani Relais de Charme - Adults Only nabízí ubytování s venkovním bazénem, společným salonkem, zahradou a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 19 km od baziliky San Zeno a nabízí lázeňské a wellness centrum a bezplatné parkování.

Residenza al Parco
Residenza al Parco

9,3 / 10 (36 hodnocení)

Residenza al Parco se nachází v Pastrengu, 13 km od zábavního parku Gardaland a 17 km od baziliky San Zeno. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu a dětské hřiště.

Relais Forte Benedek - Adults Only
Relais Forte Benedek - Adults Only

9,2 / 10 (371 hodnocení)

Relais Forte Benedek - Adults Only se nachází 13 km od zábavního parku Gardaland a nabízí ubytování, restauraci, venkovní bazén, bar a sdílený lounge. Na farmě je zdarma dostupné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa dell'Oca
Casa dell'Oca

9,2 / 10 (150 hodnocení)

Casa Dell'Oca se nachází v obci Pastrengo, 1,7 km od přírodního parku Parco Natura Viva a nabízí klimatizované pokoje a neplacené soukromé parkoviště.

Dimora Aurora
Dimora Aurora

9,1 / 10 (76 hodnocení)

Dimora Aurora se nachází v Pastrengu, 16 km od baziliky San Zeno, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Ubytování je vzdálené 17 km od zábavního parku Gardaland, 18 km od Ponte Pietra a 19 km od Sant'Anastasia. Ubytování je vhodné pro alergiky a leží 17 km od mostu Castelvecchio.

Holiday Home Lazise (VR) with Fireplace I
Holiday Home Lazise (VR) with Fireplace I

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Lazise (VR) with Fireplace I se nachází v Pastrengu. Tento prázdninový dům se nachází 4 km od přírodního parku Viva a nabízí neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Sambuco
Agriturismo Sambuco

8,7 / 10 (360 hodnocení)

Agriturismo Sambuco se nachází uprostřed přírody, 7 km od břehu Gardského jezera. Nabízí venkovní bazén a velkou zahradu. Nabízí pokoje v rustikálním stylu s dřevěnými trámovými stropy a bezplatným Wi-Fi.

Appartamenti Di Laura
Appartamenti Di Laura

8,6 / 10 (48 hodnocení)

Appartamenti Di Laura se nachází v Pastrengu, 15 km od zábavního parku Gardaland a 20 km od baziliky San Zeno. Nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady.

B&B Laura
B&B Laura

8,4 / 10 (101 hodnocení)

B&B Laura nabízí ubytování v klasickém stylu v Pastrengu, 6 km od Gardského jezera, a má zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi.

Laghetto ai Portici
Laghetto ai Portici

8,1 / 10 (252 hodnocení)

Laghetto ai Portici se nachází v obci Pastrengo, pouhých 5 km od břehu Gardského jezera. Stojí ve své zahradě s jezírkem a nabízí klimatizované pokoje, restauraci a každodenní sladké snídaně.

Hotel La Carica
Hotel La Carica

7,4 / 10 (365 hodnocení)

Hotel La Carica se nachází v Pastrengu, 13 km od zábavního parku Gardaland. Nabízí restauraci, bezplatné parkování, bar a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Všechny pokoje mají balkon s výhledem na hory a bezplatné Wi-Fi.