Ubytování ve městě Palo

Město Palo se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Palo nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Palo

Il Ciliegio
Il Ciliegio

9,5 / 10 (39 hodnocení)

Il Ciliegio se nachází v Palombara Sabina, 34 km od stanice metra Bologna, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, pokojovou službou a bezplatnou kyvadlovou dopravou. Nabízí výhled do zahrady a terasu.

Penthouse Firsthouse San Nicola Marina di San Nicole - ILA02102c-A
Penthouse Firsthouse San Nicola Marina di San Nicole - ILA02102c-A

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Penthouse Firsthouse San Nicola Marina nabízí fitness centrum a zázemí pro vodní sporty. di San Nicole - ILA02102c-A nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na moře v Palo. 700 metrů od pláže Marina di San Nicola.

Appartamento a Marina di San Nicola Roma
Appartamento a Marina di San Nicola Roma

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Appartamento a Marina di San Nicola Roma se nachází v Palo, 1,5 km od pláže Marina di San Nicola a 30 km od stanice metra Battistini. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tento apartmán se nachází 32 km od stanice metra Ottaviano a stanice metra Lepanto.

Maison Suras
Maison Suras

8,1 / 10 (7 hodnocení)

Maison Suras se nachází v Palombara Sabina a nabízí bar a sdílený lounge. 30 km od Frascati.

Residenza Nosy Be
Residenza Nosy Be

7,8 / 10 (67 hodnocení)

Residenza Nosy Be se nachází v Palombara Sabina a nabízí výhled do zahrady, sdílený lounge a zahradu. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Casa vacanze marina di san nicola
Casa vacanze marina di san nicola

6,6 / 10 (5 hodnocení)

Casa vacanze marina di san nicola se nachází v Palo, 1,6 km od pláže Marina di San Nicola, 29 km od stanice metra Battistini a 31 km od baziliky sv. Petra. Ubytování je vzdálené 32 km od stanice metra Lepanto a Andělského hradu.

Attico vista mare
Attico vista mare

Attico vista mare se nachází v Palo, 400 metrů od pláže Marina di San Nicola.