Ubytování ve městě Paderno Dugnano

Město Paderno Dugnano se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Paderno Dugnano nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Paderno Dugnano

SAREMY - Home Sweet Home
SAREMY - Home Sweet Home

9,2 / 10 (11 hodnocení)

SAREMY - Home Sweet Home se nachází v obci Paderno Dugnano v Lombardii a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 10 km od stanice metra Rho Fiera a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Best Western Mirage Hotel Fiera
Best Western Mirage Hotel Fiera

8,6 / 10 (1493 hodnocení)

Toto zařízení nabízí Program zvláštní ochrany, přísný program přesných bezpečnostních opatření věnovaných našim hostům a našim zaměstnancům.

Hotel Residence Aurora
Hotel Residence Aurora

8,6 / 10 (250 hodnocení)

Hotel Residence Aurora se nachází v centru čtvrti Palazzolo Milanese, 500 metrů od vlakového nádraží, které nabízí spojení s 12 km vzdáleným Milánem. Hotel poskytuje apartmány s možností vlastního stravování, bezplatným Wi-Fi a parkováním zdarma.

Villa Roberta
Villa Roberta

8 / 10 (54 hodnocení)

Villa Roberta se nachází ve městě Paderno Dugnano, 11 km od stanice metra Rho Fiera a od Il Centro. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady.

Bilocale a 300m da stazione in ottima posizione.
Bilocale a 300m da stazione in ottima posizione.

7,2 / 10 (6 hodnocení)

Bilocale a 300m da stazione in ottima posizione se nachází v Paderno Dugnano v Lombardii.Má balkon a výhled do zahrady.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.