Ubytování ve městě Orsogna

Město Orsogna se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Orsogna nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Orsogna

Nontiscordardime
Nontiscordardime

9,4 / 10 (77 hodnocení)

Nontiscordardime se nachází v Orsogně, 26 km od opatství San Giovanni in Venere a 39 km od čtvrti La Pineta.Nabízí výhled na město, sdílený salonek a bezplatné Wi-Fi.

B&B La Casa di Paolo
B&B La Casa di Paolo

9,3 / 10 (155 hodnocení)

B&B La Casa di Paolo se nachází v Orsogně, 36 km od přístavu Silvi, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Graziosa casetta indipendente nel centro del paese
Graziosa casetta indipendente nel centro del paese

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Graziosa casetta indipendente nel centro del paese se nachází v Orsogně a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Tento apartmán se nachází 42 km od přístavu Pescara a domu Gabriele D'Annunzio._Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s myčkou nádobím a lednicí a 1 koupelna s bidetem, župany a pračkou.Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.

nAnA'
nAnA'

9 / 10 (33 hodnocení)

nAnA' se nachází v Orsogně a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. 22 km od města Francavilla al Mare.

Bed & Breakfast Mafi
Bed & Breakfast Mafi

8,6 / 10 (189 hodnocení)

Bed \\\\\\\\u0026 Breakfast Mafi se v Orsogně a nabízí ubytování s balkonem nebo nabízí terasu, Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sdílený salonek a zahrada.

Hotel Altamira
Hotel Altamira

7,7 / 10 (243 hodnocení)

Hotel Altamira se nachází jen 1 km od centra města Orsogna a nabízí velké prostory, restauraci podávající místní speciality a zahradu s bazénem, stoly a židlemi. Wi-Fi je k dispozici za poplatek.

2 bedrooms house with terrace at Orsogna
2 bedrooms house with terrace at Orsogna

2ložnicový dům s terasou v Orsogna se nachází v Orsogně, 26 km od opatství San Giovanni in Venere a 39 km od La Pineta.Nabízí výhled do zahrady.Tento prázdninový dům se nachází 46 km od vlakového a autobusového nádraží Pescara.