Ubytování ve městě Narzole

Město Narzole se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Narzole nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Narzole

VILLA BERNASCONI
VILLA BERNASCONI

9,3 / 10 (195 hodnocení)

VILLA BERNASCONI se nachází 45 km od hradu Castello della Manta a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, bar a zahradu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Amo' le Langhe
Amo' le Langhe

9,2 / 10 (68 hodnocení)

Amo' le Langhe se nachází v obci Narzole v regionu Piemont a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Appartamento i Tulusan a due passi dalle Langhe
Appartamento i Tulusan a due passi dalle Langhe

9,2 / 10 (63 hodnocení)

Appartamento i Tulusan nabízí výhled do zahrady. a due passi dalle Langhe se nachází v obci Narzole, 26 km od Cortile della Maddalena a 1,7 km od Narzole. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Locazione Turistica La Grotta di Cech
Locazione Turistica La Grotta di Cech

9 / 10 (3 hodnocení)

Locazione Turistica La Grotta di Cech se nachází v obci Narzole v regionu Piemont a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

La Cascina Di Villa Due
La Cascina Di Villa Due

8,4 / 10 (300 hodnocení)

Nachází se v kopcovité oblasti Langhe v Piemontu. La Cascina Di Villa Due se nachází jen 3 km od Narzole. Má velkou zahradu a restauraci, která podává místní speciality a domácí těstoviny.