Ubytování ve městě Narbolia

Město Narbolia se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Narbolia nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Narbolia

Villa Viola
Villa Viola

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Viola se nachází v Narbolii, necelý 1 km od Spiaggia di Is Arenas a 2 km od Spiaggia della Balena, a nabízí zahradu a výhled na moře.2,1 km od Spiaggia di Sa Capanna.

S'Ommu Ezza
S'Ommu Ezza

9 / 10 (76 hodnocení)

S'Ommu Ezza se nachází v obci Narbolia, 21 km od pláže Capo Mannu, a nabízí sdílený lounge, zahradu a výhled do zahrady. K dispozici je gril. Archeologické naleziště Tharros je vzdálené 27 km. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Casa del Sole
Casa del Sole

9 / 10 (3 hodnocení)

2,1 km od Spiaggia di.Is Arenas, Casa del Sole nabízí ubytování s restaurací, společným salonem a sdílenou kuchyní.

Lugh'e Luna Village
Lugh'e Luna Village

8,9 / 10 (32 hodnocení)

Lugh'e Luna Village se nachází v obci Narbolia, 22 km od pláže Capo Mannu. Nabízí restauraci, neplacené soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a bar. K dispozici je zahrada. Archeologické naleziště Tharros je vzdálené 27 km. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Casa vacanza Sandra
Casa vacanza Sandra

3 / 10 (1 hodnocení)

Casa vacanza Sandra se nachází v obci Narbolia, 27 km od archeologického naleziště Tharros a 400 metrů od obce Narbolia. Nabízí gril a klimatizaci. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.