Ubytování ve městě Montopoli in Val dʼArno

Město Montopoli in Val dʼArno se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Montopoli in Val dʼArno nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montopoli in Val dʼArno

Baldini Holiday House
Baldini Holiday House

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Baldini Holiday House se nachází v Montopoli ve Val dʼArno, 34 km od vlakového nádraží Montecatini a 37 km od náměstí Piazza dei Miracoli. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci.Tento prázdninový dům má soukromý bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Granchiaia
Villa Granchiaia

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Granchiaia s výhledem do zahrady se nachází v Montopoli ve Val dʼArno, 45 km od vlakového nádraží Montecatini a 46 km od náměstí Piazza dei Miracoli.Tato vila má soukromý bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

affittacamere il sole
affittacamere il sole

9,3 / 10 (38 hodnocení)

affittacamere il sole se nachází v Montopoli ve Val dʼArno, 34 km od vlakového nádraží Montecatini, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.Ubytování je asi 37 km od náměstí Piazza dei Miracoli, 37 km od katedrály v Pise a 38 km od šikmé věže v Pise.Nemovitost se nachází 49 km od kongresového centra Fortezza da Basso a 49 km od paláce Pitti.

Locazione Turistica La Gora
Locazione Turistica La Gora

9 / 10 (8 hodnocení)

Locazione Turistica La Gora se nachází v Montopoli ve Val dʼArno a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Klimatizované ubytování se nachází 37 km od vlakového nádraží Montecatini a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Fiordisole Holiday Home
Fiordisole Holiday Home

8,3 / 10 (26 hodnocení)

Fiordisole Holiday Home se nachází v obci Montopoli ve Val d'Arno, 46 bbkm od Livorny.Nabízím Wi-Fi zdarma a venkovní bazén.

Val d'Arno House with Garden, Parking and Swimming Pool
Val d'Arno House with Garden, Parking and Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Val d'Arno House se zahradou, parkovištěm a bazénem se nachází v Montopoli ve Val dʼArno, do 35 km od vlakového nádraží Montecatini a 36 km od náměstí Piazza dei Miracoli, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a Tento apartmán má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Borgo Creativo-A casa di Anna-Appartamento Mosaico.
Borgo Creativo-A casa di Anna-Appartamento Mosaico.

7 / 10 (1 hodnocení)

Borgo Creativo-A casa di Anna-Appartamento Mosaico se nachází 35 km od vlakového nádraží v Montecatini a 39 km od náměstí Piazza dei Miracoli v Montopoli ve Val dʼArno.Nabízí ubytování s kuchyní.Ubytování je vzdálené 45 km od přístavu Livorno a 49 km od Santa Maria Novella.

Villa Belvedere
Villa Belvedere

6 / 10 (20 hodnocení)

Vila Belvedere se nachází v Montopoli ve Val dʼArno, 39 km od vlakového nádraží Montecatini a 41 km od náměstí Piazza dei Miracoli, a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na bazén.Tato vila má soukromý bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.