Ubytování ve městě Montesano Salentino

Město Montesano Salentino se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě Montesano Salentino nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montesano Salentino

Corte Janca
Corte Janca

10 / 10 (9 hodnocení)

Corte Janca se nachází 44 km od obce Roca a 47 km od náměstí Piazza Mazzini. Nabízí krytý bazén a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je také vířivka.

Villetta con piscina in Salento
Villetta con piscina in Salento

10 / 10 (1 hodnocení)

Villetta con piscina in Salento se nachází v Montesano Salentino, 43 km od Rocy a 46 km od náměstí Piazza Mazzini.Nabízím sezónní venkovní bazén a klimatizaci.Vila se soukromým bazénem, bbbbbbbbzahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Flem Luxury
Villa Flem Luxury

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Villa Flem Luxury se nachází v Montesano Salentino a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a terasou. 36 km od Otranta. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Curte Verde
Curte Verde

8,9 / 10 (13 hodnocení)

Curte Verde se nachází v Montesano Salentino, 43 km od Rocy a 47 km od náměstí Piazza Mazzini. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 1930, 31 km od regionální rezervace Punta Pizzo a 34 km od hradu Castello di Otranto.

La stella salentina
La stella salentina

8,5 / 10 (2 hodnocení)

La stella salentina se nachází v Montesano Salentino.

Masseria Marchese by BarbarHouse
Masseria Marchese by BarbarHouse

Masseria Marchese by BarbarHouse se nachází v Montesano Salentino, 41 km od Rocy a 45 km od náměstí Piazza Mazzini. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.