Ubytování ve městě Montelupone

Město Montelupone se nachází v regionu Marche ve státě Itálie. Celkově ve městě Montelupone nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montelupone

Appartamento country relax
Appartamento country relax

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Appartamento country relax se nachází v Montelupone a nabízí zahradu a gril. 31 km od Ancony. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Dedicato A Te
Dedicato A Te

9,5 / 10 (41 hodnocení)

Hotel se nachází 43 km od Stazione Ancona. Dedicato A Te nabízí sdílený lounge, terasu a bankomat.

Foresteria del Re
Foresteria del Re

9,1 / 10 (30 hodnocení)

Foresteria del Re se nachází v Montelupone, 41 km od Stazione Ancona, a nabízí ubytování se sdíleným loungem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Ubytování je vzdálené přibližně 43 km od přístavu Ancona, 6,3 km od muzea Casa Leopardi a 13 km od Santuario Della Santa Casa. Klimatizované pokoje mají výhled do zahrady, šatní skříň a bezplatné Wi-Fi.

CASA DI EOLO 8&2, Emma Villas
CASA DI EOLO 8&2, Emma Villas

8 / 10 (3 hodnocení)

Casa Di Eolo 8&2 se nachází v Montelupone a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Bed and Breakfast San Firmano
Bed and Breakfast San Firmano

7,9 / 10 (50 hodnocení)

Bed and Breakfast San Firmano se nachází v budově z konce 19. století, 3 km od Montelupone a 15 minut jízdy od pobřeží Jaderského moře. Nabízí bezplatné veřejné parkoviště a Wi-Fi zdarma.