Ubytování ve městě Montalto Uffugo

Město Montalto Uffugo se nachází v regionu Kalábrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Montalto Uffugo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montalto Uffugo

Villa Santa Caterina
Villa Santa Caterina

8,9 / 10 (208 hodnocení)

Villa Santa Caterina s venkovním bazénem a parkováním a Wi-Fi zdarma se nachází na kalábrijském venkově, 15 minut jízdy od města Cosenza. K snídani se podávají domácí koláče, sýry a uzeniny.

Locanda Dei Cocomeri
Locanda Dei Cocomeri

8,7 / 10 (157 hodnocení)

Kouzelný kamenný statek Locanda Dei Cocomeri se nachází v městečku Montalto Uffugo na kalábrijském venkově a jeho historie sahá až do 1. desetiletí 20. století. Hosté se mohou těšit mimo jiné i na bio restauraci, kde se podávají pokrmy připravené z vlastních vypěstovaných surovin.

B&B BABY D
B&B BABY D

8,4 / 10 (41 hodnocení)

B&B BABY D se nachází 11 km od kalábrijské univerzity a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa Alighieri
Casa Alighieri

Casa Alighieri se nachází v Montalto Uffugo, 18 km od kalábrijské univerzity, a nabízí pokoje s klimatizací. 25 km od kostela sv. Františka z Assisi, katedrály Cosenza a 26 km od divadla Rendano. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a sdílená kuchyň.