Ubytování ve městě Mombercelli

Město Mombercelli se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Mombercelli nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mombercelli

Oasi del Monferrato - appartamento rosso
Oasi del Monferrato - appartamento rosso

10 / 10 (3 hodnocení)

Oasi del Monferrato - appartamento rosso se nachází v Mombercelli, nedaleko Mombercelli a 3,2 km od Vinchia. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a gril. 34 km od Cortile della Maddalena. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Oasi del Monferrato - appartamento verde
Oasi del Monferrato - appartamento verde

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Oasi del Monferrato - appartamento verde se nachází v Mombercelli v regionu Piemont a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Ca' del Cinema
Holiday home Ca' del Cinema

9,1 / 10 (169 hodnocení)

Ca' del Cinema nabízí ubytování v bývalém kině v Mombercelli, 20 minut jízdy od Asti. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu s panoramatickým výhledem na okolní kopce Langhe.

Rana Cantante
Rana Cantante

9,1 / 10 (14 hodnocení)

Rana Cantante se nachází v obci Mombercelli v Piemontu, 2,1 km od města Vinchio. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, sdíleným loungem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Vinory - La Mandragola
Villa Vinory - La Mandragola

8,9 / 10 (8 hodnocení)

Villa Vinory - La Mandragola se nachází v Mombercelli a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.