Ubytování ve městě Mombaruzzo

Město Mombaruzzo se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Mombaruzzo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mombaruzzo

La Casa del Tiglio
La Casa del Tiglio

9,7 / 10 (39 hodnocení)

La Casa del Tiglio se nachází v Mombaruzzu, 43 km od golfového klubu Serravalle a 2,4 km od Bruna. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Relais Villa Prato
Relais Villa Prato

9,2 / 10 (121 hodnocení)

Relais Villa Prato se nachází v Mombaruzzu, 41 km od golfového klubu Serravalle. Nabízí ubytování s restaurací, neplacené soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a fitness centrum. K dispozici je také bar, sdílený lounge a zahrada. Nabízí krytý bazén, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a pokojovou službu.

Villa Pesce, Mombaruzzo
Villa Pesce, Mombaruzzo

9,1 / 10 (38 hodnocení)

Villa Pesce, Mombaruzzo se nachází v Mombaruzzu, 41 km od golfového klubu Serravalle. Nabízí výhled na jezero, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Ma Che Bel Castello
Agriturismo Ma Che Bel Castello

9,1 / 10 (22 hodnocení)

Ma Che Bel Castello je součástí hradu Maranzana ze 14. století a nabízí venkovní bazén, restauraci a panoramatický výhled na kopce Monferrato. Nabízí pokoje ve venkovském stylu s vlastní koupelnou.

Locazione Turistica Il Valletto
Locazione Turistica Il Valletto

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Locazione Turistica se nachází v Mombaruzzu, 3,5 km od Bruna, 3,5 km od Aie a 4,9 km od Castelletto Molina. Il Valletto nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 40 km od golfového klubu Serravalle a nabízí zahradu a bezplatné parkování.