Ubytování ve městě Molino Nuovo

Město Molino Nuovo se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě Molino Nuovo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Molino Nuovo

Appartamento Alba Dachifarm
Appartamento Alba Dachifarm

10 / 10 (4 hodnocení)

Appartamento Alba Dachifarm se nachází v Molino Nuovo, 48 km od náměstí Bresca a katedrály San Siro. Nabízí zahradu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Chico Agriturismo La Scuderia
Chico Agriturismo La Scuderia

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Chico Agriturismo La Scuderia se nachází v Molino Nuovo v Ligurii a nabízí zahradu. 27 km od Finale Ligure. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Virginia Agriturismo La Scuderia
Virginia Agriturismo La Scuderia

9 / 10 (1 hodnocení)

Virginia Agriturismo La Scuderia se nachází v Molino Nuovo v Ligurii a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

un posto al sole
un posto al sole

8,9 / 10 (209 hodnocení)

Ubytování un posto al sole se nachází v Molino Nuovo v Ligurii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Messalina Agriturismo La Scuderia
Messalina Agriturismo La Scuderia

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Messalina Agriturismo La Scuderia se nachází v Molino Nuovo v Ligurii a nabízí zahradu. 27 km od Finale Ligure. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Musso 6
Musso 6

Musso 6 se nachází v Molino Nuovo, 2,5 km od pláže Laigueglia a 3 km od pláže Alassio. Nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.