Ubytování ve městě Miazzina

Město Miazzina se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Miazzina nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Miazzina

Cà Pinotta
Cà Pinotta

9,8 / 10 (182 hodnocení)

Cà Pinotta se nachází 22 km od Borromejských ostrovů a nabízí ubytování s barem, zahradou a pokojovou službou. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

La Palma
La Palma

9,4 / 10 (13 hodnocení)

La Palma se nachází asi 21 km od Borromejských ostrovů a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Hotel Milano & Apartments
Hotel Milano & Apartments

8,7 / 10 (277 hodnocení)

Hotel Milano & Apartments se nachází ve městě Miazzina, 21 km od Borromejských ostrovů, a nabízí restauraci, soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Nabízí vířivku, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a pokojovou službu.

Residence alle Ville
Residence alle Ville

8,7 / 10 (50 hodnocení)

Residence alle se nachází v Miazzině. Ville nabízí ubytování s balkonem nebo terasou, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sezónní venkovní bazén a zahradu.

Il Rustico Piemontese
Il Rustico Piemontese

8 / 10 (1 hodnocení)

Il Rustico Piemontese se nachází v Miazzině a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na jezero. Do Stresy je to 22 km a na místě je neplacené soukromé parkoviště.