Ubytování ve městě Manoppello

Město Manoppello se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Manoppello nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Manoppello

B&B COLLE TARIGNI
B&B COLLE TARIGNI

10 / 10 (2 hodnocení)

B&B COLLE TARIGNI se nachází v Manoppellu, 33 km od národního parku Majella a 32 km od domu Gabriela D'Annunzia. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 34 km od přístavu Pescara a 35 km od La Pineta.

Agriturismo Il Casolare Di Nonno Mario
Agriturismo Il Casolare Di Nonno Mario

9,4 / 10 (72 hodnocení)

Agriturismo Il Casolare Di Nonno Mario se nachází v Manoppellu, 5 km od centra města, a nabízí bezplatnou půjčovnu kol. Volný Ve všech prostorách je dostupné Wi-Fi.

La Casetta Del Castello
La Casetta Del Castello

9,3 / 10 (31 hodnocení)

La Casetta Del Castello se nachází v centru města Manoppello, 20 km od sjezdovek Passo Lanciano, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Bazilika del Volto Santo je vzdálená 1 km.

La casa del pellegrino
La casa del pellegrino

8,8 / 10 (164 hodnocení)

La casa del pellegrino se nachází v Manoppellu, 34 km od národního parku Majella a 33 km od domu Gabriela D'Annunzia. Nabízí restauraci, bar, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 33 km od vlakového nádraží Pescara, 34 km od autobusového nádraží Pescara a 34 km od přístavu Pescara. Hotel nabízí rodinné pokoje.