Ubytování ve městě Malonno

Město Malonno se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Malonno nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Malonno

Acero Rosso
Acero Rosso

9,7 / 10 (27 hodnocení)

Acero Rosso se nachází v Malonnu a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

incantevole
incantevole

9,7 / 10 (20 hodnocení)

Incantevole nabízí ubytování s výhledem na město, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 42 km od průsmyku Tonale. 27 km od města Aprica a 31 km od Pontedilegno-Tonale.

Casa Vacanza Pineta
Casa Vacanza Pineta

8,4 / 10 (57 hodnocení)

Casa Vacanza Pineta se nachází v Malonnu a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a vlastní kuchyní. Výhled směřuje do zahrady a na hory.

Hotel Eternità
Hotel Eternità

7,3 / 10 (101 hodnocení)

Hotel Eternità se nachází v Malonnu a nabízí fitness centrum. K dispozici je lyžárna, terasa a bar. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Foresteria Giardino
Foresteria Giardino

Foresteria Giardino se nachází v Malonnu, 38 km od průsmyku Tonale, a nabízí bar, sdílený lounge a výhled na hory. Aprica, Pontedilegno-Tonale a Teleferica ENEL jsou vzdálené asi 23 km.