Ubytování ve městě Le Marmore

Město Le Marmore se nachází v regionu Umbrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Le Marmore nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Le Marmore

Luce Marmore
Luce Marmore

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Luce Marmore se nachází v Le Marmore, 11 km od jezera Piediluco, 30 km od La Rocca a 2,9 km od Papigno. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Vacanze Le Cascate
Casa Vacanze Le Cascate

8,9 / 10 (148 hodnocení)

Casa Vacanze Le Cascate se nachází v obci Le Marmore a nabízí restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na město. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Appartamento Cascate delle Marmore
Appartamento Cascate delle Marmore

8,7 / 10 (176 hodnocení)

Appartamento Cascate delle Marmore se nachází v Le Marmore, pouhých 300 metrů od Cascata delle Marmore, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je gril.

Aria Marmore
Aria Marmore

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Aria Marmore se nachází v Le Marmore, 11 km od jezera Piediluco a 30 km od La Rocca. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Oasi la Cascata
Oasi la Cascata

6,9 / 10 (79 hodnocení)

Oasi la Cascata nabízí ubytování 1 km od vodopádu Cascata delle Marmore a 6 km od centra města Terni. Na místě je restaurace. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.