Ubytování ve městě Lanzo dʼIntelvi

Město Lanzo dʼIntelvi se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Lanzo dʼIntelvi nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lanzo dʼIntelvi

Incantevole appartamento con piscina e vista monti
Incantevole appartamento con piscina e vista monti

9 / 10 (2 hodnocení)

Incantevole appartamento con piscina e vista monti se nachází v Lanzo dʼIntelvi a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi.Nachází se 13 km od Swiss Miniatur a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné soukromé parkoviště.

Villa immersa nel verde a Lanzo d'Intelvi
Villa immersa nel verde a Lanzo d'Intelvi

8,7 / 10 (12 hodnocení)

Villa immersa nel verde a Lanzo d'Intelvi s výhledem do zahrady se nachází v Lanzo dʼIntelvi, 19 km od nádraží Mendrisio a 21 km od nádraží Lugano.S bezplatným soukromým parkovištěm je ubytování 13 km od Swiss Miniatur a 16 km od hory Generoso.

Lanzo D'Intelvi “LA MARINELLA”
Lanzo D'Intelvi “LA MARINELLA”

8,2 / 10 (23 hodnocení)

Lanzo D'Intelvi "LA MARINELLA" nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady, asi 15 km od Swiss Miniatur. 14 km od hory Generoso. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Italianway - Piano delle Noci 2
Italianway - Piano delle Noci 2

8,2 / 10 (12 hodnocení)

Italianway - Piano delle Noci 2, nemovitost s terasou, se nachází v Lanzo dʼIntelvi, 14 km od hory Generoso, 19 km od nádraží Mendrisio a 21 km od nádraží Lugano.Nachází se 13 km od Swiss Miniatur a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.