Ubytování ve městě Jesolo

Město Jesolo se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Jesolo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jesolo

Villa Roma Holidays
Villa Roma Holidays

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Bed and breakfast Vila Roma s možností ubytování s domácími mazlíčky se nachází ve městě Jesolo, 5 minut jízdy od letoviska Lido di Jesolo. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Cà Silis
Appartamento Cà Silis

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Appartamento Cà Silis se nachází v Jesolu a nabízí restauraci, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na řeku. Budova byla postavena v roce 2009 a nabízí klimatizované ubytování s terasou.

Agriturismo Antiche Mura
Agriturismo Antiche Mura

9 / 10 (229 hodnocení)

Ubytování Agriturismo se nachází jen 3 minuty pěšky od ruiny Antiche Mura ve městě Jesolo a nabízí velkou klidnou zahradu a možnost půjčení jízdních kol zdarma. Všechny pokoje mají parketové podlahy a na místě je možné parkovat zdarma.

Agriturismo La Barena
Agriturismo La Barena

9 / 10 (194 hodnocení)

Agriturismo La Barena se nachází uprostřed benátské laguny, 10 km od letoviska Jesolo, a nabízí restauraci. Pokoje jsou v klasickém stylu s výhledem do zahrady.

Locanda Al Ponte de Fero
Locanda Al Ponte de Fero

8,7 / 10 (270 hodnocení)

Penzion Locanda Al Ponte de Fero se nachází v centru města Jesolo, necelé 4 km od letoviska Lido di Jesolo, a nabízí klimatizované pokoje, tradiční restauraci, sluneční terasu i bezplatná jízdní kola.

Casa Equilium 2
Casa Equilium 2

6 / 10 (9 hodnocení)

Casa Equilium 2 se nachází v Jesolu, 49 km od baziliky Frari a Scuola Grande di San Rocco, a nabízí výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Lido di Jesolo je vzdálené 2,1 km a záliv Caribe 1,5 km.