Ubytování ve městě Isola d'Arbia

Město Isola d'Arbia se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Isola d'Arbia nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Isola d'Arbia

Appartamento Le Macine
Appartamento Le Macine

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Appartamento Le Macine se nachází v Isola d'Arbia a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán sídlí v budově ze 13. století, 10 km od Národního muzea etruské archeologie a 11 km od kostela San Cristoforo.

Appartamento Vecchio Mulino
Appartamento Vecchio Mulino

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Appartamento Vecchio Mulino se nachází v Isola d'Arbia, 11 km od náměstí Piazza del Campo, 10 km od paláce Palazzo Chigi-Saracini a 10 km od Národního muzea etruské archeologie, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán sídlí v budově ze 13. století, 11 km od kostela San Cristoforo a Národní galerie obrazu Siena.

Loft in Antico Mulino
Loft in Antico Mulino

9,2 / 10 (32 hodnocení)

Loft se nachází v Antico Mulino, asi 11 km od náměstí Piazza del Campo, a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady.Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa vacanze Aurora
Casa vacanze Aurora

9 / 10 (1 hodnocení)

Aurora sídlí v bývalé stodole s výhledem na kopce Kréty Senesi, 3 km od ostrova Isola D'Arbia. Nabízí bezplatné Wi-Fi a venkovní bazén.