Ubytování ve městě Gradisca dʼIsonzo

Město Gradisca dʼIsonzo se nachází v regionu Friuli Venezia Giulia ve státě Itálie. Celkově ve městě Gradisca dʼIsonzo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gradisca dʼIsonzo

Casa Alpe Adria
Casa Alpe Adria

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Casa Alpe Adria se nachází v Gradisca dʼIsonzo, 18 km od Palmanova Outlet Village, a nabízí výhled na bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Incantevole vista dalle mura del castello.
Incantevole vista dalle mura del castello.

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Incantevole vista dalle mura del castello nabízí restauraci, bar a zahradu.Nabízí ubytování v Gradisca dʼIsonzo s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady.Toto ubytování má balkon s výhledem na hory.

Zen House
Zen House

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Zen House se nachází v Gradisca dʼIsonzo a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Tento apartmán nabízí bezplatné soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

HT Hotel Trieste
HT Hotel Trieste

9,4 / 10 (508 hodnocení)

HT Hotel Trieste se nachází v Gradisca dʼIsonzo, 22 km od Palmanova Outlet Village, a nabízí ubytování s barem, neplacené soukromé parkoviště, společný lounge a zahradu.Ubytování se nachází asi 41 km od vlakového nádraží v Terstu, 42 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 43 km od přístavu v Terstu.Ubytování je vhodné pro alergiky a nachází se 36 km od hradu Miramare.

Hotel Al Ponte
Hotel Al Ponte

8,2 / 10 (640 hodnocení)

Hotel Al Ponte se nachází jen 10 minut jízdy od letiště v Terstu a nabízí restauraci, malé lázně a ubytování s bezplatným Wi-Fi připojením. Nachází se ve městě Gradisca d'Isonzo a je obklopen zelení.