Ubytování ve městě Floronzo

Město Floronzo se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Floronzo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Floronzo

Ferienhaus Moarbach
Ferienhaus Moarbach

8,9 / 10 (9 hodnocení)

Ferienhaus Moarbach se nachází asi 35 km od vlakového nádraží Bressanone a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. 32 km od opatství Novacella. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Oberwieserhof App 1
Oberwieserhof App 1

Oberwieserhof App 1 se nachází ve městě Floronzo, 29 km od opatství Novacella a 33 km od vlakového nádraží Bressanone. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Arieshof
Arieshof

Arieshof se nachází ve městě Floronzo a nabízí restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol, bar, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Oberwieserhof App 3
Oberwieserhof App 3

Oberwieserhof App 3 se nachází ve městě Floronzo, 27 km od opatství Novacella a 31 km od vlakového nádraží Bressanone. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.