Ubytování ve městě Farigliano

Město Farigliano se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Farigliano nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Farigliano

Il casotto nelle Langhe
Il casotto nelle Langhe

10 / 10 (8 hodnocení)

Il casotto nelle Langhe nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, barem a zahradou, asi 43 km od lyžařského střediska Mondole. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Le Case di Angelina - Langhe Loft & Suites
Le Case di Angelina - Langhe Loft & Suites

9,5 / 10 (37 hodnocení)

Le Case di Angelina - Langhe Loft & Suites se nachází ve Fariglianu, 42 km od lyžařského střediska Mondole Ski, a nabízí zahradu, terasu a výhled do zahrady. 4,1 km od Piozza a 5,1 km od Dogliani. Nabízí bezplatné Wi-Fi. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Ca' del Viaggiatore
Ca' del Viaggiatore

9,3 / 10 (67 hodnocení)

Ca' del Viaggiatore se nachází 41 km od lyžařského střediska Mondole a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi.

La Casa del Postino
La Casa del Postino

9,3 / 10 (11 hodnocení)

La Casa del Postino se nachází ve Fariglianu, 42 km od lyžařského střediska Mondole a 4,1 km od Piozza. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi.

Bricco Rosso
Bricco Rosso

9,1 / 10 (246 hodnocení)

Bricco Rosso je historický venkovský dům, který se nachází ve vinařské čtvrti Langhe v Piemontu, jen 2 km od Farigliana. Tento okouzlující hotel se nachází uprostřed vlastních vinic a vyrábí víno Dogliani.

Agriostello delle Langhe
Agriostello delle Langhe

9,1 / 10 (58 hodnocení)

Agriostello delle Langhe se nachází ve Fariglianu, 50 km od lyžařského střediska Mondole. Nabízí restauraci, neplacené soukromé parkoviště, fitness centrum a bar. Nabízí sdílenou kuchyň, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je karaoke a sdílený lounge.

Myricae
Myricae

8,9 / 10 (75 hodnocení)

Myricae se nachází na venkově kolem Farigliana a nabízí půjčovnu kol a společnou prádelnu zdarma. Nabízí pokoje s balkonem a sladkou snídani formou bufetu. Nachází se 40 km od Cuneo.

Archisa Relais Hostaria
Archisa Relais Hostaria

8,6 / 10 (25 hodnocení)

Archisa Relais Hostaria se nachází 44 km od lyžařského střediska Mondole a nabízí ubytování, restauraci, bar, sdílený lounge a zahradu. Na farmě je zdarma dostupné Wi-Fi a soukromé parkoviště.