Ubytování ve městě Este

Město Este se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Este nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Este

INTERNO 2 Este centro
INTERNO 2 Este centro

9,7 / 10 (33 hodnocení)

INTERNO 2 Este centro se nachází v Este, 35 km od PadovaFiere, 17 km od Parco Regionale dei Colli Euganei a 18 km od Terme di Galzignano. Stojí 35 km od Gran Teatro Geox a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Piccola Shabby
Piccola Shabby

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Piccola Shabby se nachází v Este a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Klimatizované ubytování leží 24 km od Montegrotto Terme.

Villa Alessi B&B
Villa Alessi B&B

8,5 / 10 (39 hodnocení)

Villa Alessi B&B se nachází v Este a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, fitness centrum, sdílený lounge, zahradu a gril. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Beatrice
Hotel Beatrice

8,3 / 10 (491 hodnocení)

Hotel Beatrice se nachází v Este, 35 km od Gran Teatro Geox a 36 km od PadovaFiere. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Nabízí rodinné pokoje a sluneční terasu. Výhled směřuje do zahrady.

Albergo Ristorante Leon d'Oro
Albergo Ristorante Leon d'Oro

7,9 / 10 (61 hodnocení)

Albergo Ristorante Leon d'Oro se nachází v Este, 35 km od divadla Gran Teatro Geox a výstaviště PadovaFiere. Nabízí restauraci, bar, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 17 km od Parco Regionale dei Colli Euganei, 19 km od Terme di Galzignano a 32 km od Prato della Valle. Hotel nabízí rodinné pokoje.

BINARIO 63 Este Stazione
BINARIO 63 Este Stazione

BINARIO 63 Este Stazione se nachází v Este, 34 km od Gran Teatro Geox a od PadovaFiere, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Ubytování je vzdálené 32 km od náměstí Prato della Valle a 33 km od paláce Palazzo della Ragione.