Ubytování ve městě Comerio

Město Comerio se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Comerio nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Comerio

Il Sasso Bianco Bb
Il Sasso Bianco Bb

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Il Sasso Bianco Bb se nachází v Comeriu, 9 km od vily Panza, 21 km od kláštera Monastero di Torba a 26 km od nádraží Mendrisio. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Il Sasso Bianco
Il Sasso Bianco

9,5 / 10 (165 hodnocení)

Il Sasso Bianco se nachází ve městě Comerio, pouhých 9 km od vily Panza, a nabízí sdílený lounge, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Fabulous Villa in Barasso near Lake
Fabulous Villa in Barasso near Lake

9 / 10 (1 hodnocení)

Fabulous Villa in Barasso near Lake se nachází v Comeriu, 5,3 km od vily Panza a 18 km od kláštera Monastero di Torba.Nabízím ubytování s Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem.Tato vila se nachází 29 km od hor San Giorgio a 30 km od nádraží Chiasso.

Appartamento in corte nel verde del golf club
Appartamento in corte nel verde del golf club

8 / 10 (3 hodnocení)

Appartamento in corte nel verde del golf club se nachází v Comeriu, pouhých 7,1 km od vily Panza, a nabízí zahradu, otevřenou recepci a bezplatné půjčení jízdních kol.Tento apartmán nabízí bezplatné parkování a služby concierge.