Ubytování ve městě Collimento

Město Collimento se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Collimento nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Collimento

La casetta di Gnappi
La casetta di Gnappi

10 / 10 (2 hodnocení)

La casetta di Gnappi se nachází v Collimentu, 13 km od Campo Felice-Rocca di Cambio, 49 km od Fucino Hill a 4,4 km od Casamainy. Ubytování je vzdálené 12 km od Poggia a 12 km od Lucoli Alto.

A Casa di Pina
A Casa di Pina

9,5 / 10 (32 hodnocení)

A Casa di Pina se nachází 13 km od Campo Felice-Rocca di Cambio a 49 km od Fucino Hill. Nabízí bezplatné Wi-Fi a gril. Apartmán sídlí v budově z roku 2000 a v jeho okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Chalet Prato Lonaro II
Chalet Prato Lonaro II

9 / 10 (10 hodnocení)

Chalet Prato Lonaro II se nachází v obci Collimento v regionu Abruzzo a má balkon. 4,2 km od Casamainy a 6,2 km od Vado Lucoli.

Via Mannella, Collimento, L'Aquila
Via Mannella, Collimento, L'Aquila

8,7 / 10 (17 hodnocení)

L'Aquila se nachází v Collimentu, 16 km od Campo Felice-Rocca di Cambio a 1,2 km od Vado Lucoli, Via Mannella, Collimento, L'Aquila. Nabízí ubytování s posezením.

Appartamento a Campo Felice - Treeffe
Appartamento a Campo Felice - Treeffe

8,5 / 10 (19 hodnocení)

Appartamento nabízí klimatizované ubytování s balkonem. a Campo Felice - Treeffe se nachází v Collimentu. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 13 km od Campo Felice-Rocca di Cambio a 49 km od Fucino Hill.

La Casa del Lupo
La Casa del Lupo

8,5 / 10 (2 hodnocení)

La Casa del Lupo se nachází v Collimentu, 16 km od Campo Felice-Rocca di Cambio a 1,7 km od Vado Lucoli. Nabízí zahradu a výhled na město. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 1,7 km od Spogna a 6,2 km od Santa Menna.