Ubytování ve městě Col

Město Col se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Col nabízíme 52 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Col

Lough appartamento
Lough appartamento

10 / 10 (2 hodnocení)

Lough appartamento se nachází v Colà di Lazise, 5,3 km od zábavního parku Gardaland a 18 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a terasou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

App Col di Lana - Agriturismo La Majon da Col
App Col di Lana - Agriturismo La Majon da Col

9,9 / 10 (7 hodnocení)

App Col di Lana - Agriturismo La Majon da Col se nachází v Colle Santa Lucia a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Le Zampolle B & B
Le Zampolle B & B

9,8 / 10 (74 hodnocení)

Le Zampolle B & B se nachází v obci Colà di Lazise, 17 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio a 18 km od věže San Martino della Battaglia. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Luxury Apartments San Zeno
Luxury Apartments San Zeno

9,8 / 10 (48 hodnocení)

Luxury Apartments San Zeno se nachází v Colognola ai Colli a nabízí terasu. Abano Terme leží 49 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Bon Tajer
Agriturismo Bon Tajer

9,7 / 10 (101 hodnocení)

Agriturismo Bon Tajer se nachází v Colderù a nabízí restauraci, pokojovou službu, bar, zahradu, sluneční terasu a výhled do zahrady. Na farmě je zdarma k dispozici Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Piccola Suite sul Civetta
Piccola Suite sul Civetta

9,7 / 10 (10 hodnocení)

Piccola Suite sul Civetta se nachází v Colle Santa Lucia a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Boutique Hotel Villa Zoppi - Adults only
Boutique Hotel Villa Zoppi - Adults only

9,6 / 10 (283 hodnocení)

Boutique Hotel Villa Zoppi - Adults only se nachází v soukromém parku v Colognola ai Colli a nabízí sezónní venkovní bazén, wellness centrum, bar a sdílený lounge. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Cesa de Conesel
Cesa de Conesel

9,6 / 10 (35 hodnocení)

Cesa de Conesel se nachází v Colle Santa Lucia, 30 km od průsmyku Pordoi, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Le Betulle
Le Betulle

9,5 / 10 (606 hodnocení)

Le Betulle se nachází v obci Colà di Lazise, 4,2 km od zábavního parku Gardaland. Nabízí bar, neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a zahradu. K dispozici je pokojová služba, úschovna zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Magari Estates Hotel
Magari Estates Hotel

9,5 / 10 (154 hodnocení)

Magari Estates Hotel se nachází v Colognola ai Colli a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén, bar a sdílený lounge. K dispozici je sluneční terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Corte Mantovani
Corte Mantovani

9,5 / 10 (131 hodnocení)

Corte Mantovani se nachází v obci Colà di Lazise, 5 km od zábavního parku Gardaland a 18 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 19 km od věže San Martino della Battaglia, 21 km od baziliky San Zeno a 22 km od hradu Sirmione. Penzion má rodinné pokoje.

B&B Pontesello
B&B Pontesello

9,5 / 10 (24 hodnocení)

B&B Pontesello se nachází v Colognole a nabízí sezónní venkovní bazén. ai Colli nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

corte magnolia
corte magnolia

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Corte magnolia se nachází v obci Colà di Lazise a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

App. Monte Pore - Agriturismo La Majon
App. Monte Pore - Agriturismo La Majon

9,5 / 10 (6 hodnocení)

App. Monte Pore - Agriturismo La Majon nabízí ubytování v Colle Santa Lucia s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. 31 km od průsmyku Pordoi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Cesa da Riz
Cesa da Riz

9,4 / 10 (26 hodnocení)

Cesa da Riz se nachází v Colle Santa Lucia, 9,5 km od lyžařského vleku Fedare-Forcella Nuvolau, a nabízí zahradu, terasu, bezplatné parkoviště a lyžárnu.

La Majon
La Majon

9,4 / 10 (21 hodnocení)

La Majon se nachází v Colle Santa Lucia a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 31 km od průsmyku Pordoi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Residence Corte San Carlo
Residence Corte San Carlo

9,3 / 10 (366 hodnocení)

Residence Corte San Carlo se nachází v obci Colà, 8 minut jízdy od jezera Lago di Garda, a nabízí apartmány s možností vlastního stravování, lázně, wellness centrum, prostornou zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

B&B I Tre Olivi
B&B I Tre Olivi

9,3 / 10 (273 hodnocení)

B&B I Tre Olivi se nachází v Colà di Lazise, 5,3 km od zábavního parku Gardaland. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamenti al Canton
Appartamenti al Canton

9,3 / 10 (107 hodnocení)

Appartamenti al Canton se nachází ve městě Colà, 400 metrů od termálních lázní. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení a neplacené parkoviště.

B&B Villa Nichesola
B&B Villa Nichesola

9,2 / 10 (292 hodnocení)

B&B Villa Nichesola se nachází na klidném místě v Colognola Ai Colli, 15 km od Verony. Jeho zahrada má bazén a bowlingovou dráhu a v létě se zde podává snídaně.

Le Palazzole
Le Palazzole

9,2 / 10 (100 hodnocení)

Le Palazzole se nachází v Colà, 19 km od Verony, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je restaurace. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Cesa Fossal
Cesa Fossal

9,2 / 10 (15 hodnocení)

Cesa Fossal se nachází v Colle Santa Lucia a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Villa Faccioli Bosso with shared pool
Villa Faccioli Bosso with shared pool

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Villa Faccioli Bosso se nachází v Colognola ai Colli, 18 km od Ponte Pietra, amfiteátru Arena di Verona a ulice Via Mazzini, a nabízí sdílený bazén a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Agriturismo Le Tese
Agriturismo Le Tese

9,1 / 10 (303 hodnocení)

Agriturismo Le Tese se nachází na klidném místě, 2 km od Coly a 10 minut jízdy od Gardského jezera. Nabízí společnou zahradu s bazénem, volejbalovým hřištěm a stolním tenisem.

Garnì Cèsa dele Angele
Garnì Cèsa dele Angele

9,1 / 10 (150 hodnocení)

Garnì Cèsa dele Angele se nachází v centru města Colle Santa Lucia a nabízí tradičně zařízené pokoje s výhledem na hory a bezplatným Wi-Fi. Denně se podává snídaně italského stylu.

DIMORA MELISSA
DIMORA MELISSA

9 / 10 (13 hodnocení)

DIMORA MELISSA se nachází v obci Colà di Lazise, 4,9 km od zábavního parku Gardaland a 18 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio. Nabízí ubytování se zahradou a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 19 km od věže San Martino della Battaglia, 21 km od baziliky San Zeno a 21 km od hradu Sirmione. Mezi zajímavosti v okolí patří 24 km vzdálené muzeum Castelvecchio a náměstí Piazza Bra.

Calicanto 2 A
Calicanto 2 A

9 / 10 (2 hodnocení)

Calicanto 2 A se nachází v Colognola ai Colli, 18 km od Ponte Pietra, amfiteátru Arena di Verona a ulice Via Mazzini. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od Sant'Anastasia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Hotel Ristorante al Giardinetto
Hotel Ristorante al Giardinetto

8,9 / 10 (333 hodnocení)

Hotel Ristorante al Giardinetto se nachází v Colle Umberto, 10 km od arény Zoppas, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bezplatné půjčení jízdních kol a bar. K dispozici je zahrada a k Pordenone Fiere je to 34 km. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Appartamento al Sole
Appartamento al Sole

8,9 / 10 (29 hodnocení)

Appartamento al Sole se nachází v Colà, 700 metrů od lázní Villa dei Cedri, a nabízí ubytování s bezplatným parkováním v soukromé garáži. Hosté mohou zdarma využívat společný bazén.

Torretta sul Colle
Torretta sul Colle

8,9 / 10 (28 hodnocení)

Torretta sul Colle se nachází v Colle Umberto, 11 km od arény Zoppas, a nabízí výhled na město. Ubytování je vzdálené 33 km od Pordenone Fiere, 39 km od hlavního nádraží Treviso a 31 km od PalaVerde. Klimatizované pokoje mají výhled do zahrady, šatní skříň a bezplatné Wi-Fi.

Parco Termale di Villa Dei Cedri
Parco Termale di Villa Dei Cedri

8,8 / 10 (1276 hodnocení)

Villa Dei Cedri se nachází v areálu termálních lázní Garda a má 3.5 km jižně od Lazise.Nabízí přírodní bazén s horkými prameny, soukromé wellness centrum a elegantní ubytování s vířivkou.

B&B 7 Vizi
B&B 7 Vizi

8,8 / 10 (736 hodnocení)

B&B 7 Vizi nabízí jedinečně zařízené pokoje, bezplatné Wi-Fi, malou restauraci/pizzerii, turistické informace a pronájem jízdních kol. Nachází se v centru obce Colà, 1 km od termálních lázní Terme del Garda.

Dolomites Charme Chalet
Dolomites Charme Chalet

8,8 / 10 (46 hodnocení)

Dolomites Charme Chalet se nachází v Colle Santa Lucia a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Stanza con giardino privato
Stanza con giardino privato

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Stanza con giardino privato se nachází v Colà di Lazise, 4,1 km od zábavního parku Gardaland. Nabízí klimatizované pokoje a zahradu. Hotel stojí 15 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio, 18 km od věže San Martino della Battaglia a 18 km od hradu Sirmione. Výhled směřuje do zahrady.

Al Piz Monolocale
Al Piz Monolocale

8,7 / 10 (48 hodnocení)

Al Piz Monolocale se nachází v obci Colle Santa Lucia, 14 km od města Cortina d'Ampezzo. Nabízí výhled na hory.

VILLA CLANI
VILLA CLANI

8,7 / 10 (37 hodnocení)

VILLA CLANI se nachází v Colà di Lazise a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nachází se 7,2 km od zábavního parku Gardaland a nabízí úschovnu zavazadel.

Casa Angela
Casa Angela

8,7 / 10 (21 hodnocení)

Casa Angela se nachází v obci Colà di Lazise, 3,9 km od zábavního parku Gardaland a 15 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio. Nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Alto Cordevole
Appartamento Alto Cordevole

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Appartamento Alto Cordevole se nachází v Colle Santa Lucia, 29 km od průsmyku Pordoi a 43 km od průsmyku Sella. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Vista Pelmo
Vista Pelmo

8,6 / 10 (21 hodnocení)

Vista Pelmo se nachází v Colle Santa Lucia a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Camporosso
Villa Camporosso

8,5 / 10 (929 hodnocení)

Villa Camporosso se nachází v městečku Colà, 4 km od obce Lazise na břehu Gardského jezera. Jen 5 minut jízdy od GardalandNabízí bazén a dětské hřiště.

Ca' del Soligo
Ca' del Soligo

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Ca' del Soligo se nachází v Collaltu, 13 km od Zoppas Areny a 30 km od hlavního nádraží v Trevisu. Nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Garda Guest House
Garda Guest House

8,4 / 10 (819 hodnocení)

Garda Guest House se nachází v Colà di Lazise, 5 km od termálních lázní Garda. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. V penzionu jsou k dispozici i rodinné pokoje.

Hotel Corte Dal Castello
Hotel Corte Dal Castello

8,3 / 10 (431 hodnocení)

Hotel Corte Dal Castello se nachází v obci Colà di Lazise, 4 km od zábavního parku Gardaland. Nabízí bar, neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a zahradu. Ubytování je vzdálené 18 km od hradu Sirmione a věže San Martino della Battaglia a nabízí bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vhodné pro alergiky a leží 15 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio.

Villa Faccioli Deodara With Shared Pool
Villa Faccioli Deodara With Shared Pool

8 / 10 (4 hodnocení)

Villa Faccioli Deodara With Shared Pool se nachází v Colognola ai Colli, 18 km od Ponte Pietra, amfiteátru Arena di Verona a ulice Via Mazzini. Nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od Sant'Anastasia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Appartamento Crignes
Appartamento Crignes

8 / 10 (1 hodnocení)

Appartamento Crignes se nachází v Colu. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Quari Hotel Restaurant & Pizza
Quari Hotel Restaurant & Pizza

7,5 / 10 (33 hodnocení)

Pokoj se sluneční terasou a bezplatným Wi-Fi. Albergo Quari nabízí pokoje v Quari Destra, 4 minuty jízdy od Cologna Veneta. V restauraci se podává pizza z pece na dřevo.

Calicanto 5 A
Calicanto 5 A

7 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se 18 km od Ponte Pietra, 18 km od amfiteátru Verona Arena a 18 km od Via Mazzini, Calicanto 5. A nabízí ubytování v Colognola ai Colli. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od Sant'Anastasia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Shanice’s House
Shanice’s House

Shanice’s House se nachází v Collaltu, 13 km od Zoppas Areny, a nabízí zahradu, terasu a výhled na hory. Pokoje mají balkon.