Ubytování ve městě Cocconato

Město Cocconato se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Cocconato nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cocconato

Arc en Ciel Appartments
Arc en Ciel Appartments

9,1 / 10 (61 hodnocení)

Nachází se v Cocconato, 40 km od Mole Antonelliana a 41 km od vlakového nádraží Porta Nuova, Arc en Ciel Appartments nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Al Riccio
Al Riccio

8,9 / 10 (46 hodnocení)

Tento rodinný penzion typu B&B se nachází v klidné venkovské lokalitě, 2,5 km od městečka Cocconato. Oba světlé pokoje se mohou pochlubit výhledem do okolní krajiny a vlastní koupelnou s měkkými župany.

Agriturismo Cascina Rosengana
Agriturismo Cascina Rosengana

8,8 / 10 (317 hodnocení)

Agriturismo Cascina Rosengana nabízí zahradu s dětským hřištěm a ubytování ve venkovském stylu v krajině Cocconato. Ubytování vyrábí víno, med a bio zeleninu a vlastní minimarket, kde si hosté mohou nakoupit.

CANNON D'ORO
CANNON D'ORO

8,6 / 10 (59 hodnocení)

CANNON D'ORO se nachází v Cocconato, 39 km od Mole Antonelliana a 40 km od vlakového nádraží Porta Nuova. Nabízí bar a terasu. Nabízí restauraci, pokojovou službu, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel nabízí rodinné pokoje.

Casa Brina Suites
Casa Brina Suites

7,8 / 10 (5 hodnocení)

Casa Brina Suites poskytuje barevné apartmány a studia s terasou nebo balkonem, výhledem do společné zahrady a bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování se nachází ve městě Cocconato.