Ubytování ve městě Clavesana

Město Clavesana se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Clavesana nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Clavesana

Tenuta Armonia
Tenuta Armonia

9,9 / 10 (49 hodnocení)

Tenuta Armonia se nachází v Clavesaně, 40 km od lyžařského střediska Mondole a 5,8 km od Carrù. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady se sluneční terasou.

Ferrarotti
Ferrarotti

9,2 / 10 (64 hodnocení)

Ferrarotti se nachází v Clavesaně, 40 km od lyžařského střediska Mondole Ski. Nabízí sezónní venkovní bazén, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a terasu. Penzion se nachází asi 3,7 km od Cigliè a 4,2 km od Rocca Ciglie. Penzion má rodinné pokoje.

Agriturismo San Martino
Agriturismo San Martino

9,1 / 10 (423 hodnocení)

Agriturismo San Martino je klášter ze 13. století s přístavbou, kde se vyrábí bio víno, lískové ořechy a ovoce. Nabízí bar, restauraci, zahradu s grilem a pokoje s výhledem na hory a řeku.

Splendido rustico nella Langa
Splendido rustico nella Langa

7,5 / 10 (4 hodnocení)

Splendido rustico nella Langa se nachází v Clavesaně, 43 km od lyžařského střediska Mondole Ski, a nabízí obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa In Bocca Al Lupo
Casa In Bocca Al Lupo

Casa In Bocca Al Lupo se nachází v Clavesaně v Piemontu a nabízí ubytování se soukromým parkovištěm.