Ubytování ve městě Ciggiano

Město Ciggiano se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Ciggiano nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ciggiano

Locazione Turistica A spasso tra gli ulivi
Locazione Turistica A spasso tra gli ulivi

10 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica A spasso tra gli ulivi se nachází v obci Ciggiano, 47 km od lázní Terme di Montepulciano. Na náměstí Piazza Grande je to 21 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Locazione Turistica Casale il Giglio-1
Locazione Turistica Casale il Giglio-1

10 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Casale il Giglio-1 se nachází v obci Ciggiano, 50 km od náměstí Piazza del Campo, 45 km od lázní Terme di Montepulciano a 50 km od vlakového nádraží Siena, a nabízí zahradu. Na náměstí Piazza Grande je to 21 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

La Berchiera
La Berchiera

9,7 / 10 (54 hodnocení)

La Berchiera se nachází v obci Ciggiano a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, gril, Wi-Fi zdarma a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Locazione Turistica Casale il Giglio-2
Locazione Turistica Casale il Giglio-2

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Locazione Turistica Casale il Giglio-2 se nachází v obci Ciggiano, 50 km od náměstí Piazza del Campo, 45 km od lázní Terme di Montepulciano a 50 km od vlakového nádraží Siena, a nabízí zahradu. Na náměstí Piazza Grande je to 21 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

B&B La Loccaia
B&B La Loccaia

9,3 / 10 (74 hodnocení)

B&B La Loccaia se nachází v Ciggianu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Podere della Crocchia
Podere della Crocchia

7 / 10 (1 hodnocení)

Podere della Crocchia se nachází v Ciggianu a nabízí venkovní bazén a bezplatné půjčení jízdních kol. Ubytování má TV, terasu a posezení. K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout s myčkou nádobí a sporákem. Ve vlastní koupelně najdete sprchu nebo vanu a bidet. Výhled směřuje do zahrady.