Ubytování ve městě Cellino Attanasio

Město Cellino Attanasio se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Cellino Attanasio nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cellino Attanasio

B&B Panfilo Farmhouse
B&B Panfilo Farmhouse

9,7 / 10 (46 hodnocení)

B&B Panfilo Farmhouse se nachází v obci Cellino Attanasio v regionu Abruzzo a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Il Parco dei Poeti B&B
Il Parco dei Poeti B&B

8,7 / 10 (76 hodnocení)

Nachází se v obci Cellino Attanasio, 40 km od autobusového nádraží Pescara a 40 km od vlakového nádraží Pescara., Il Parco dei Poeti B&B nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Monteverde rural relax
Monteverde rural relax

8 / 10 (4 hodnocení)

Monteverde rural relax se nachází v obci Cellino Attanasio v regionu Abruzzo a nabízí balkon a výhled do zahrady. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Amazing home in Cellino Attanasio with Outdoor swimming pool and 4 Bedrooms
Amazing home in Cellino Attanasio with Outdoor swimming pool and 4 Bedrooms

Úžasný dům v Cellino Attanasio s venkovním bazénem a 4 ložnicemi se nachází v obci Cellino Attanasio, 48 km od autobusového nádraží Pescara, 48 km od vlakového nádraží Pescara a 50 km od domu Gabriele D'Annunzio.Nabízím vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.