Ubytování ve městě Castiglione

Město Castiglione se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Castiglione nabízíme 98 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castiglione

Locazione Turistica Alma
Locazione Turistica Alma

10 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Alma se nachází v Castiglione della Pescaia, 2 km od pláže Punta Ala, a nabízí ubytování s klimatizací. 2 km od pláže Cala Violina. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

La Tana del Bianconiglio
La Tana del Bianconiglio

9,9 / 10 (18 hodnocení)

La Tana del Bianconiglio se nachází v srdci údolí Orcia, 20 minut jízdy od Pienzy, a nabízí apartmány umístěné ve zrekonstruovaném statku s bazénem uprostřed Sienských kopců. Ubytování je vzdálené 10 minut jízdy od termálních pramenů Bagno Vignoni.

Melody house - dépendance
Melody house - dépendance

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Melody house - dépendance se nachází v Castiglione del Bosco a nabízí sezónní venkovní bazén a zahradu. 25 km od Pisy.

Agriturismo Podere il Leccio
Agriturismo Podere il Leccio

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Agriturismo Podere se nachází v Castiglione della Pescaia, 47 km od Porto Santo Stefano. il Leccio nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi.

Agriturismo Villa La Palazzetta
Agriturismo Villa La Palazzetta

9,6 / 10 (172 hodnocení)

Agriturismo Villa La Palazzetta se nachází v Castiglione d'Orcia a nabízí venkovní bazén a výhled na bazén.

Poggio Al Vento
Poggio Al Vento

9,6 / 10 (152 hodnocení)

Poggio Al Vento se může pochlubit zahradou s bezplatným bazénem a nabízí elegantní rustikální apartmány. Nachází se v srdci údolí Val d'Orcia, 10 km od Castiglione D'Orcia, a nabízí velkou zařízenou terasu a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách.

Casale Le Querciole
Casale Le Querciole

9,6 / 10 (27 hodnocení)

Nachází se v Castiglione dʼOrcia, do 31 km od Mount Amiata a 7.Casale Le Querciole se nachází 2 km od města Bagno Vignoni a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, společným loungem a zahradou.Tato nemovitost nabízí přístup na balkon a bezplatné soukromé parkoviště.

Agriturismo Bindozzino
Agriturismo Bindozzino

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Agriturismo Bindozzino se nachází v Castiglione dʼOrcia v Toskánsku, 28 km od hory Amiata a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

B&B Il Vecchietta
B&B Il Vecchietta

9,5 / 10 (175 hodnocení)

Il Vecchietta je zrekonstruovaný kamenný dům v historickém centru Castiglione d'Orcia. Nabízí zahradu s grilem. Nabízí pokoje v rustikálním stylu s odhalenými dřevěnými trámovými stropy a bezplatným Wi-Fi.

Agriturismo Il vecchio mandorlo
Agriturismo Il vecchio mandorlo

9,5 / 10 (65 hodnocení)

Agriturismo Il vecchio mandorlo se nachází v Castiglione della Pescaia v Toskánsku, 26 km od golfového klubu Punta Ala. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Accogliente casa indipendente a 10 min dal mare ponteggio per lavori presente in giardino
Accogliente casa indipendente a 10 min dal mare ponteggio per lavori presente in giardino

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Accogliente casa indipendente a 10 min dal mare ponteggio per lavori presente in giardino se nachází v Castiglione della Pescaia v Toskánsku a nabízí zahradu.Nacházíte se 1 km od pláže Levante a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a soukromé soukromé parkoviště.

Casa Loriana
Casa Loriana

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Loriana se nachází asi 1,7 km od pláže Levante a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od pláže Castiglione della Pescaia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Rosewood Castiglion del Bosco
Rosewood Castiglion del Bosco

9,4 / 10 (38 hodnocení)

Rosewood Castiglion del Bosco je luxusní hotel situovaný na toskánském venkově, 12 km od Montalcina. Nabízí komfortní pokoje, venkovní bazén s panoramatickým výhledem, Wi-Fi zdarma a bezplatné parkování.

La Terrazza sulla Val d'Orcia
La Terrazza sulla Val d'Orcia

9,4 / 10 (20 hodnocení)

La Terrazza sulla Val d'Orcia se nachází v Castiglione d'Orcia a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi. Do Pienzy dojedete autem za 25 minut.

Agriturismo Diaccia Botrona
Agriturismo Diaccia Botrona

9,4 / 10 (16 hodnocení)

Agriturismo Diaccia Botrona nabízí zahradu s grilem a lehátky a pokoj s terasou s výhledem na moře. Nachází se 8 km od toskánského pobřeží a nabízí bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách.

La Cisterna
La Cisterna

9,4 / 10 (10 hodnocení)

La Cisterna se nachází v Castiglione della Pescaia a nabízí zahradu, gril a terasu. 28 km od města Follonica. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

B&B L'Acquacotta
B&B L'Acquacotta

9,3 / 10 (192 hodnocení)

L'Acquacotta B&B se nachází 5 minut jízdy od přímořského města Castiglione della Pescaia a nabízí venkovní bazén a velké zahrady. Na místě je zdarma k dispozici Wi-Fi a jízdní kola.

Agriturismo La Valle del Sole
Agriturismo La Valle del Sole

9,3 / 10 (95 hodnocení)

Agriturismo La Valle del Sole se nachází v Castiglione d'Orcia v Toskánsku a nabízí sezónní venkovní bazén a gril. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Agriturismo Il Poderuccio
Agriturismo Il Poderuccio

9,3 / 10 (90 hodnocení)

Agriturismo Il Poderuccio se nachází v Castiglione d'Orcia, 24 km od Montepulciana, a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

La Cantina di Pi
La Cantina di Pi

9,3 / 10 (56 hodnocení)

Umístěné v Castiglione dʼOrcia, 32 km od Mount Amiata a 5.La Cantina di Pi se nachází 1 km od Bagno Vignoni a nabízí klimatizaci.Nachází se 17 km od Bagni San Filippo a poskytuje bankomat.

Agriturismo Serignano alle Rocchette
Agriturismo Serignano alle Rocchette

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Agriturismo Serignano alle Rocchette se nachází v Castiglione della Pescaia, nedaleko pláže Le Rocchette a Rocchette. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a zázemí pro grilování.

B&B Il Casale delle Pianacce
B&B Il Casale delle Pianacce

9,2 / 10 (240 hodnocení)

B&B Il Casale s výhledem na toskánské kopce delle Pianacce se nachází v Castiglione di Garfagnana. Má terasu a zařízenou zahradu.

Agriturismo San Marcello
Agriturismo San Marcello

9,2 / 10 (135 hodnocení)

Agriturismo San Marcello se nachází v Castiglione dʼOrcia, 36 km od hory Amiata, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Val d'Orcia nel Borgo
Val d'Orcia nel Borgo

9,2 / 10 (94 hodnocení)

Val d'Orcia nel Borgo se nachází v Castiglione dʼOrcia, 32 km od hory Amiata a 5 km od Bagno Vignoni, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.Ubytování má výhled na město a je 17 km od Bagni San Filippo a 27 km od Terme di Montepulciano.

Casa vacanze Le Querce
Casa vacanze Le Querce

9,2 / 10 (50 hodnocení)

Casa vacanze Le Querce se nachází v Castiglione della Pescaia a nabízí zahradu. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Splendida casa in campagna vicino al mare con ampio giardino
Splendida casa in campagna vicino al mare con ampio giardino

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Splendida casa in campagna vicino al mare con ampio giardino se nachází v Castiglione della Pescaia a nabízí zahradu, gril a terasu.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,5 km od pláže Le Rocchette a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casale SCARCETA in val d'Orcia
Casale SCARCETA in val d'Orcia

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Casale in Val d'Orcia tra Montalcino Pienza Bagnovignoni se nachází v Castiglione d'Orcia v Toskánsku a nabízí zahradu.46 km od Grosseta.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Il Forno Di Renzo
Il Forno Di Renzo

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Il Forno Di Renzo se nachází v Castiglione della Pescaia, 38 km od regionálního parku Maremma, 47 km od parku Uccellina a 5,6 km od Fattoria Badiola. Nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od golfového klubu Punta Ala a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

La Casa del susino
La Casa del susino

9,1 / 10 (104 hodnocení)

La Casa del susino se nachází v Castiglione dʼOrcia, 27 km od Mount Amiata, 9.4 km od Bagno Vignoni a 15 km od Bagni San Filippo.Tento prázdninový dům nabízí bezplatné soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

Monolocale con giardino
Monolocale con giardino

9,1 / 10 (99 hodnocení)

Monolocale con giardino se nachází v Castiglione della Pescaia, pouhých 25 km od golfového klubu Punta Ala, a nabízí zahradu, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné půjčení jízdních kol. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Regionální park Maremma je vzdálený 34 km a park Uccellina 44 km.

Casa Acqua Marina
Casa Acqua Marina

9,1 / 10 (54 hodnocení)

Casa Acqua Marina se nachází 400 metrů od pláže Castiglione della Pescaia v Castiglione della Pescaia a nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi.

Nonno 'Drea guest house
Nonno 'Drea guest house

9,1 / 10 (35 hodnocení)

Penzion Nonno 'Drea se nachází v Castiglione della Pescaia, 600 metrů od pláže Levante, a nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady.

KALI Srl Società Agricola
KALI Srl Società Agricola

9,1 / 10 (12 hodnocení)

KALI Srl Società Agricola se nachází v Castiglione della Pescaia v Toskánsku a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

MDQ - Azienda Agricola
MDQ - Azienda Agricola

9 / 10 (83 hodnocení)

MDQ - Azienda Agricola se nachází v Castiglione dʼOrcia, 27 km od hory Amiata, a nabízí ubytování s fitness centrem, bezplatným Wi-Fi, 24hodinovou recepcí a pokojovou službou.Nachází se 10 km od Bagno Vignoni a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.

Fonte alle Ninfe B&B
Fonte alle Ninfe B&B

9 / 10 (73 hodnocení)

Nachází se do 32 km od Mount Amiata a 5.Fonte alle Ninfe B\u0026B se nachází 2 km od Bagno Vignoni v Castiglione d'Orcia a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou.

Casa del Capitano Rocca d'Orcia
Casa del Capitano Rocca d'Orcia

9 / 10 (40 hodnocení)

Casa del Capitano Rocca d'Orcia sídlí v historické budově ze 17. století přímo u náměstí Piazza della Cisterna v malé vesničce Rocca d'Orcia a nabízí rustikální apartmán s krbem. Castiglione d'Orcia je vzdálené 2 minuty jízdy.

VISTA PANORAMICA
VISTA PANORAMICA

9 / 10 (10 hodnocení)

VISTA PANORAMICA se nachází v Castiglione della Pescaia, 750 metrů od pláže Levante, a nabízí ubytování s klimatizací. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Costanza
Casa Costanza

9 / 10 (5 hodnocení)

Casa Costanza se nachází v Castiglione dʼOrcia, 32 km od hory Amiata, a nabízí ubytování s barem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a sdíleným loungem.Tato nemovitost nabízí výhled na město a hory a je 5.1 km od Bagno Vignoni.

Agriturismo Il Pozzo
Agriturismo Il Pozzo

9 / 10 (3 hodnocení)

Agriturismo Il Pozzo se nachází v Castiglione dʼOrcia a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady.Nachází se 30 km od hory Amiata a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.

Casa Pescaia
Casa Pescaia

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Pescaia se nachází v Castiglione della Pescaia. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Podere Palazzo
Podere Palazzo

9 / 10 (1 hodnocení)

Tato vila se nachází v Castiglione d'Orcia, 44 km od Sieny. 38 km od Saturnie.

Locazione Turistica Antonella
Locazione Turistica Antonella

9 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Antonella se nachází v Castiglione della Pescaia, 2 km od pláže Punta Ala, a nabízí zahradu. 2 km od pláže Cala Violina. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stunning apartment in Castglione Della P, with WiFi and 2 Bedrooms
Stunning apartment in Castglione Della P, with WiFi and 2 Bedrooms

9 / 10 (1 hodnocení)

Stunning apartment in Castglione Della P se nachází v Castiglione della Pescaia, jen pár kroků od pláže Levante a 1,8 km od pláže Castiglione della Pescaia, nabízí Wi-Fi zdarma a klimatizaci.Nabízí výhled na moře a je vzdálen 21 km od golfového klubu Punta Ala a 38 km od regionálního parku Maremma.

Le Piane
Le Piane

8,9 / 10 (140 hodnocení)

Le Piane se nachází v Castiglione dʼOrcia a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a nabízí bazén, sdílený lounge, zahradu a výhled na bazén.

La Vecchia Fornace
La Vecchia Fornace

8,9 / 10 (45 hodnocení)

La Vecchia Fornace se nachází na toskánském venkově v obci Le Rocchette v Castiglione della Pescaia a nabízí ubytování v rustikálním stylu. Nabízí zahradu a je vzdálen 1 km od písečné pláže Le Rocchette.

Agriturist Prile
Agriturist Prile

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Agriturist Prile se nachází v Castiglione della Pescaia a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu a gril. Na farmě je zdarma k dispozici Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Maremma “Peonia”
Casa Maremma “Peonia”

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Casa Maremma "Peonia" se nachází v Castiglione della Pescaia a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. 46 km od San Vincenza. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

L'Andana Tenuta La Badiola
L'Andana Tenuta La Badiola

8,8 / 10 (243 hodnocení)

L'Andana Tenuta La Badiola se nachází v nedotčené toskánské oblasti Maremma, 10 minut jízdy od pobřeží a města Casriglione della Pescaia. Nabízí luxusní pokoje, restauraci oceněnou hvězdičkou Michelin a wellness centrum.