Ubytování ve městě Castiglione dei Pepoli

Město Castiglione dei Pepoli se nachází v regionu Emilia-Romagna ve státě Itálie. Celkově ve městě Castiglione dei Pepoli nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castiglione dei Pepoli

Appartamento Simona
Appartamento Simona

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Appartamento Simona se nachází asi 21 km od Rocchetta Mattei a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 30 km od nákupního centra Barberino Designer Outlet a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

La Casa di Mary
La Casa di Mary

9,2 / 10 (6 hodnocení)

La Casa di Mary nabízí ubytování s výhledem do zahrady v Castiglione dei Pepoli, 24 km od Rocchetta Mattei a 29 km od nákupního centra Barberino Designer Outlet. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Fattoria Ca' di Fatino
Fattoria Ca' di Fatino

9,1 / 10 (285 hodnocení)

Fattoria Ca' di Fatino se nachází v Castiglione dei Pepoli a nabízí bezplatné Wi-Fi a sluneční terasu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Il Castagno
Il Castagno

9,1 / 10 (84 hodnocení)

Il Castagno se nachází v Castiglione dei Pepoli, 22 km od Rocchetta Mattei a 31 km od nákupního centra Barberino Designer Outlet, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Výhled směřuje na hory.

Appartamento Patrizia
Appartamento Patrizia

9 / 10 (3 hodnocení)

Appartamento Patrizia se nachází v Castiglione dei Pepoli. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Rocchetta Mattei leží 21 km daleko a k nákupnímu centru Barberino Designer Outlet je to 30 km.

La Sosta del Vento
La Sosta del Vento

8,7 / 10 (61 hodnocení)

La Sosta del Vento se nachází 24 km od Rocchetta Mattei a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Albergo Ristorante La Torretta
Albergo Ristorante La Torretta

7,9 / 10 (69 hodnocení)

Albergo Ristorante La Torretta se nachází v Castiglione dei Pepoli, 21 km od Rocchetta Mattei. Nabízí ubytování s restaurací, neplacené soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. K dispozici je večerní zábavní program a nepřetržitě otevřená recepce.

LA CASETTA DI PIERLUIGI
LA CASETTA DI PIERLUIGI

7,5 / 10 (23 hodnocení)

LA CASETTA DI PIERLUIGI se nachází v Castiglione dei Pepoli a nabízí výhled na jezero, bar, zahradu a terasu. Wi-Fi je dostupné zdarma.