Ubytování ve městě Castelnuovo Cilento

Město Castelnuovo Cilento se nachází v regionu Kampánie ve státě Itálie. Celkově ve městě Castelnuovo Cilento nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castelnuovo Cilento

Ostello Silente K9
Ostello Silente K9

9,2 / 10 (19 hodnocení)

Ostello Silente K9 nabízí klimatizované ubytování v Castelnuovo Cilento. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Colle Del Mirto
Colle Del Mirto

9 / 10 (30 hodnocení)

Colle Del Mirto se nachází v Castelnuovo Cilento, 13 km od Acciaroli, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Casa Elena
Casa Elena

Casa Elena se nachází v Castelnuovo Cilento, 6,1 km od přístavu Marina di Casalvelino a 7,2 km od Casal Velino. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.

Dreams house Casal velino
Dreams house Casal velino

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Dreams house Casal velino se nachází v Castelnuovo Cilentu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Město Acciaroli je vzdálené 11 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Casa dolce Casa
Casa dolce Casa

Casa dolce Casa se nachází v Castelnuovo Cilento a nabízí zahradu a terasu. Klimatizované ubytování je vzdálené 13 km od Acciaroli.

Germogli di Prumo
Germogli di Prumo

Germogli di Prumo se nachází v Castelnuovo Cilentu, 3,8 km od Vallo della Lucania-Castelnuovo, 5,6 km od GIARDINETTO PUBBLICO a 7,3 km od Omignano-Salento. Nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází jen pár kroků od pobřeží Cilento a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.