Ubytování ve městě Casa Buraccio

Město Casa Buraccio se nachází v regionu Elba ve státě Itálie. Celkově ve městě Casa Buraccio nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casa Buraccio

Valdana Charming Flat with Veranda and Garden
Valdana Charming Flat with Veranda and Garden

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Valdana Charming Flat with Veranda and Garden se nachází v Casa Buraccio, 1,7 km od pláže Zuccale a 2,1 km od pláže Barabarca. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa
Villa

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa se nachází u pláže v Casa Buraccio, necelý 1 km od pláže Lido a 1,9 km od pláže Zuccale. 2,2 km od pláže Barabarca.

Monolocale
Monolocale

Monolocale se nachází u pláže v Casa Buraccio, necelý 1 km od pláže Lido a 1,9 km od pláže Zuccale. 2,2 km od pláže Barabarca.

Villetta
Villetta

6 / 10 (3 hodnocení)

Villetta nabízí ubytování s výhledem na moře v Casa Buraccio, necelý 1 km od pláže Lido a 1,9 km od pláže Zuccale. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Appartamento
Appartamento

Appartamento se nachází u pláže v Casa Buraccio, necelý 1 km od pláže Lido a 1,8 km od pláže Zuccale. Na místě je soukromé parkoviště.

Villa Appartamento
Villa Appartamento

Villa Appartamento se nachází v Casa Buraccio, necelý 1 km od pláže Lido, a nabízí ubytování u pláže se zahradou a bezplatným Wi-Fi.