Ubytování ve městě Carmine

Město Carmine se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Carmine nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carmine

Casa Bubu
Casa Bubu

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Bubu se nachází v Carmine a nabízí zahradu a výhled na jezero. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Antico mulino
Antico mulino

9 / 10 (1 hodnocení)

Antico mulino se nachází v obci Carmine v regionu Piemont a nabízí zahradu. Ubytování je vzdálené 19 km od Lugana a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Locazione Turistica Lo Scoiattolo
Locazione Turistica Lo Scoiattolo

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Locazione Turistica Lo Scoiattolo se nachází v Carmine a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 28 km od náměstí Piazza Grande Locarno. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa alla Traversa
Casa alla Traversa

8 / 10 (2 hodnocení)

Casa alla Traversa se nachází v obci Carmine v regionu Piemont a nabízí zahradu. Ubytování je vzdálené 19 km od Lugana a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Perla del Lago
Perla del Lago

8 / 10 (1 hodnocení)

Perla del Lago se nachází v Carmine a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na jezero. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Monte Tabor
Locazione Turistica Monte Tabor

7 / 10 (16 hodnocení)

Locazione Turistica Monte Tabor se nachází v Carmine, 29 km od náměstí Piazza Grande Locarno, 29 km od golfového klubu Patriziale Ascona a 35 km od Borromejských ostrovů. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také soukromá terasa.

Locazione Turistica Mauro I
Locazione Turistica Mauro I

7 / 10 (5 hodnocení)

Ubytování se nachází v Carmine, 29 km od náměstí Piazza Grande Locarno, 29 km od golfového klubu Patriziale Ascona a 35 km od Borromejských ostrovů. Locazione Turistica Mauro I nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Locazione Turistica al Lago
Locazione Turistica al Lago

7 / 10 (3 hodnocení)

Locazione Turistica al Lago se nachází v Carmine, 20 km od náměstí Piazza Grande Locarno a 20 km od golfového klubu Patriziale Ascona. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí balkon a bezplatné Wi-Fi.

Casa in Campagna
Casa in Campagna

7 / 10 (1 hodnocení)

Casa in Campagna nabízí ubytování s výhledem na jezero, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 22 km od golfového klubu Patriziale Ascona.22 km od náměstí Piazza Grande Locarno.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Rustico alla Spiaggia
Rustico alla Spiaggia

6,5 / 10 (4 hodnocení)

Rustico alla Spiaggia se nachází v Carmine. 35 km od Stresy. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casetta al Lago
Casetta al Lago

6 / 10 (1 hodnocení)

Casetta al Lago se nachází v Carmine a nabízí zahradu a soukromou pláž. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.