Ubytování ve městě Capitolo

Město Capitolo se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě Capitolo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Capitolo

Villa Ilaria
Villa Ilaria

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Ilaria se nachází ve městě Capitolo, 1,1 km od pláže Capitolo, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Palazzo Grecale
Palazzo Grecale

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Palazzo Grecale se nachází ve městě Capitolo, 200 metrů od pláže Capitolo, a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem na terasu.

Damy Sea House
Damy Sea House

8 / 10 (1 hodnocení)

Damy Sea House se nachází v Capitolu, 50 metrů od pláže Capitolo a 1,6 km od pláže Torre Egnazia. Nabízí klimatizaci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Lisanna
Casa Lisanna

Casa Lisanna se nachází v Capitolu, 2,6 km od Lido Losciale. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Capitolo je vzdálená 650 metrů a pláž Torre Egnazia 2,4 km.

Suite Verde Incanto
Suite Verde Incanto

Suite Verde Incanto se nachází v Capitolu, 1,8 km od pláže Torre Egnazia a 1,9 km od Lido Losciale. Nabízí terasu a klimatizaci. 200 metrů od pláže Capitolo. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.